V vatnek Yeni Üye Katılım 29 Haz 2013 Mesajlar 10 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Bölüm: İşletme Şehir: Ankara 18 Tem 2013 #1 merhaba açık ögretim dgs 2013 kayıt tarihleri ne zaman başlıyacak bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim şimdiden teşekküler
merhaba açık ögretim dgs 2013 kayıt tarihleri ne zaman başlıyacak bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim şimdiden teşekküler
T tremendous Forum Yöneticisi Katılım 11 Ara 2012 Mesajlar 1,781 Tepkime puanı 8 Puanları 0 Bölüm: MEZUN Şehir: İstanbul 18 Tem 2013 #2 vatnek' Alıntı: merhaba açık ögretim dgs 2013 kayıt tarihleri ne zaman başlıyacak bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim şimdiden teşekküler Genişletmek için tıkla ... Henuz akademik takvim açıklanmadı..Akademik takvim açıklanınca formumuzdan duyuru yapılacaktır.. Bizi takip etmeye devam edin...)) Açıköğretim sınavsız dikey geçiş EKİM AYI gibi tahminimce....
vatnek' Alıntı: merhaba açık ögretim dgs 2013 kayıt tarihleri ne zaman başlıyacak bilgisi olan bilgilendirirse çok sevinirim şimdiden teşekküler Genişletmek için tıkla ... Henuz akademik takvim açıklanmadı..Akademik takvim açıklanınca formumuzdan duyuru yapılacaktır.. Bizi takip etmeye devam edin...)) Açıköğretim sınavsız dikey geçiş EKİM AYI gibi tahminimce....
K ksk_prens Yeni Üye Katılım 4 May 2010 Mesajlar 664 Tepkime puanı 2 Puanları 0 Bölüm: Kamu Yönetimi Şehir: Edirne 18 Tem 2013 #3 aynen ekim gibi olur