DGS mi Askerlik mi ?

ytytyt

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
Selamlar.. Arkadaşlar sizlerden biraz fikir almaya ihtiyacım var.. Aöf sistemini daha önceleri de pek anlamamıştım ki yeni sistemle iyice kafam karıştı. 29 yaş sorunu beni de sardı. 1989 doğumluyum ve 24 yaşımdayım. Askerlik aklımda ilerimi göremiyorum dururken. Bu sene yapmayı düşündüm ama sordugum 10 kişiden 9u okulunu tamamla öyle git diyor. Ya kısa dönem yap ya da maaşlı askerlik yap diyorlar. Bende 3 ve 4 ü 2 senede bitirebileceğimi düşünmüyorum. Ama 29uma da 5 sene var önümde illaki biter diye düşünüyorum. Daha hangi bölümü seçeceğimi bile bilmiyorum. Fark dersleri varmış benim bölümüme göre en az fark dersi olan hangi bölüm? Daha çok sözelci olduğumu düşünüyorum. Hangi bölümü seçmeliyim ? Benim 3 ve 4ü en fazla 3 senede bitirebileceğim bölüm hangisi ? Tabiki çalışmak önemli çalışıcam da. Ben Bilgisayar programcılığını bitirdim.. Önümde iki yol var. Ya askerliği aradan çıkartmak yada açıktan okulu tamamlayıp öyle gitmek. Ama açıköğretim sistemini hiç bilmediğim için askerlik ağır basıyor. Bu kadar kişi oku diyosa 15ay askerlik demekki zor. Biraz fikir vericek arkadaşlardan destek bekliyorum..

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Selamlar, Dikey geçiş ytaparak 3-4 ü bitir askerliğini kısa dönem yap. 15 ay çekemezsin çok zor gelecektir. Herkes ortak akılda birleşmiş. İşletme bölümünü okuyacaksın. En kolay o bölümdür. 3 yılda bitirirsin benimde kanaatimce. Şimdi yeni sistemde derslerden başarılı olmayı kolaylaştırdı zaten. 15 ay askerliği aklından çıkar derim ben tekrar. Kısa dönemi bile zor olanın 15 ay yapması, hele bide devreciliğin buram buram olduğu bir yere düşersen ilk 6 ay bitmez ömründen ömür gider. Akıllı ol ve kısa dönem yap.

ytytyt

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
Selamlar, Dikey geçiş ytaparak 3-4 ü bitir askerliğini kısa dönem yap. 15 ay çekemezsin çok zor gelecektir. Herkes ortak akılda birleşmiş. İşletme bölümünü okuyacaksın. En kolay o bölümdür. 3 yılda bitirirsin benimde kanaatimce. Şimdi yeni sistemde derslerden başarılı olmayı kolaylaştırdı zaten. 15 ay askerliği aklından çıkar derim ben tekrar. Kısa dönemi bile zor olanın 15 ay yapması, hele bide devreciliğin buram buram olduğu bir yere düşersen ilk 6 ay bitmez ömründen ömür gider. Akıllı ol ve kısa dönem yap.
yeni sistemi hiç çözemedim birde 3 sene bile çok uzun aradan çıksa mı dyorum

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar