Dikey Geçiş Hakkında Sorularım Var.

Mzalp

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
Merhabalar.. Benimde bir sorum olacak.. Örgün eğitimde Turizm ve Seyahat Hizmetleri bitirdim.. 4 ' e tamamlamak istiyorum bu yıl dgs 'ye girdim.. Mat. yapamadığım için Sonuç pek iç açıcı değil..
Aöf düşünüyorum.. kafamı karıştıran bazı şeyler oldu karar veremedim
sınavsız geçiş hakkımın olduğu bölümler İşletme & iktisad.

Açıköğretim Dikey Geçiş ile MYO ve Önlisans Mezunlarına 3.Sınıfa Kayıt Hakkı'na sahipmiyim ? dgsde tercih edebilirmiyim ? yoksa İkinci üniversite hakkından mı yararlanabiliyorum? Bilgi verirseniz sevirim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhabalar.. Benimde bir sorum olacak.. Örgün eğitimde Turizm ve Seyahat Hizmetleri bitirdim.. 4 ' e tamamlamak istiyorum bu yıl dgs 'ye girdim.. Mat. yapamadığım için Sonuç pek iç açıcı değil..
Aöf düşünüyorum.. kafamı karıştıran bazı şeyler oldu karar veremedim
sınavsız geçiş hakkımın olduğu bölümler İşletme & iktisad.

Açıköğretim Dikey Geçiş ile MYO ve Önlisans Mezunlarına 3.Sınıfa Kayıt Hakkı'na sahipmiyim ? dgsde tercih edebilirmiyim ? yoksa İkinci üniversite hakkından mı yararlanabiliyorum? Bilgi verirseniz sevirim ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER.
Dikey geçiş kapsamında, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim İşletme-İktisat-Kamu Yönetimi-Maliye-Çalışma Ekonomisi-Uluslararası İlişkiler ve Konaklama İşletmeciliği bölümlerinden birisinin 3.sınıfına direk kayıt olma hakkınız bulunmaktadır.

zenci

Yeni Üye
peki bu yıl dgs ye girmeyen biri hiçbir aöf lisans bölumun 3. sınıfından başlayamaz mı ?

Mzalp

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Bilgi İçin Teşekkür ederim..

Açıköğretim Dikey Geçiş ile MYO ve Önlisans Mezunlarına 3.Sınıfa Kayıt Hakkı | Açıköğretim I Aöf I Anadolu Üniversitesi Destek Sitesi Burda diyor ki ;
Bölümünüzün adı Aşağıda Tablo 1 de yer alıyorsa Doğrudan kayıt oluyorsunuz? Benim bölüm tabdo 1'de yer alıyor Aöf Bürosuna gidip direkt kayıt mı olmalıyım ?
Kayıt tarihleri içinde http://kayit.anadolu.edu.tr adresine girip ön kayıt yapacak ve doldurduğunuz formların çıktısını alacaksınız. Sonra gidip bankaya harç ücretini yatıracaksınız, sonra gidip aöf bürosuna belgeleri teslim edeceksiniz.

zenci

Yeni Üye
aöf den dikey geçiş hakkını kullanabilmek için ösym nin yaptığı dgs sınavına girmek gerekiyormu bununla bir alakası var mı bu olayın teşekkürler ?

Lacremel

Yeni Üye
Bölüm:
Çalışma Ekonomisi
Kayıt tarihleri içinde http://kayit.anadolu.edu.tr adresine girip ön kayıt yapacak ve doldurduğunuz formların çıktısını alacaksınız. Sonra gidip bankaya harç ücretini yatıracaksınız, sonra gidip aöf bürosuna belgeleri teslim edeceksiniz.
''Dönemlik-Kredili Programlarda kaydınız bulunamadı. Yıllık Programlarda kayıtlı iseniz aofburo.anadolu.edu.tr adresini kullanınız.'' ben girdğimde böyle diyor admin nedir bu olay? :S

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
aöf den dikey geçiş hakkını kullanabilmek için ösym nin yaptığı dgs sınavına girmek gerekiyormu bununla bir alakası var mı bu olayın teşekkürler ?
Hayır Verdiğim linkteki listelerde mezun olduğunuz bölümün adı varsa, DGS ye girmeden belirtilen bölümlerden birisinin 3.sınıfına direk kayıt oluyorsunuz.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
''Dönemlik-Kredili Programlarda kaydınız bulunamadı. Yıllık Programlarda kayıtlı iseniz aofburo.anadolu.edu.tr adresini kullanınız.'' ben girdğimde böyle diyor admin nedir bu olay? :S
Kredili sistem ile yıllık sistem öğrencilerinin öğrenci sayfalarının girişi farklı sitelerden yapılmakta. Bundan dolayı böyle bir uyarı vermektedir.

Lacremel

Yeni Üye
Bölüm:
Çalışma Ekonomisi
Kredili sistem ile yıllık sistem öğrencilerinin öğrenci sayfalarının girişi farklı sitelerden yapılmakta. Bundan dolayı böyle bir uyarı vermektedir.
https://login.anadolu.edu.tr/?url=https://aofburo.anadolu.edu.tr/login_v2.asp linkinden girdiğimde de
'' UYARI !!! AÖF Büro-Web sitesinden hizmet alamazsınız, çünkü;
Yıllık eğitim veren herhangi bir AÖF programında aktif öğrenci değilsiniz, mezun oldunuz veya kayıt yeniletmediniz. Dönemlik-kredili AÖF programlarında okuyan öğrenciler bu web sitesinden hizmet alamazlar.'' diyor :S

Acaba 1 Ekimde'mi başlanacak bu işlere?

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
İlginç geldi, en yakın aöf bürosuna gidip bilgi almanı öneriyorum. Sistemlerde bir sıkıntı var sanırım.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar