Dönemlik ve Genel Not Ortalaması

JasonBourne

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Arkadaşlar merhaba, toplam 6 adet dersim var. Derslerin hepsinden geçmeme rağmen dönemlik not ortalamam 3,160 iken genel not ortalamam 1,800 geldi ve uyarı yazısı belirdi. Aşağıda ki resimde daha net görünmekte. Ortalamamı yanlış hesapladıklarını düşünüyorum, ya da bir yanlışlık mı var ? Yardımcı olabilir misiniz ?

obaath

Yeni Üye
Bölüm:
Adalet
aynı durum bendede var. ama bende tekrar yazıyor. sende uyarı demiş en azından.

obaath

Yeni Üye
Bölüm:
Adalet
anlamadım ama bu durumda bu dönem kalmış mı oluyoruz yoksa bahar dönemi genel not ortalaması yükselince bunlardan da otomatikmen geçiyor muyuz. fikrin var mı :/

JasonBourne

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
anlamadım ama bu durumda bu dönem kalmış mı oluyoruz yoksa bahar dönemi genel not ortalaması yükselince bunlardan da otomatikmen geçiyor muyuz. fikrin var mı :/
yok kardeş kalmadık tabiki de. önümüzde ki dönem ortalamayı biraz yüksek tutmamız yeterli. yani 2'nin üstü olsa CD ve altından geçeriz. ayrıca ben pazartesi günü aöf bürosuna gidip işin aslını öğreneceğim (burda da paylaşırım)

JasonBourne

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
Kardeş ben bugün gittim AÖF bürosuna. Öyle bir uçurum olmasının sebebi yıllık dönemlik sistemdenmiş. Yani eski sistemden kalan kötü notlar. 2.Dönem çalışıp ortalamayı yükseltiriz.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar