e-öğrenme sayfası yazıcı çıktısı

KLAMP

Yeni Üye
http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Giris.aspx

Anadolu Üniversitesi İktisat, İşletme ve Açıköğretim Fakülteleri 2001 yılından bu yana sınav soruları ve cevap anahtarları e-Kitap biçiminde yayınlanmaktadır. Öğrenciler TC kimlik numarasıyla oturum açarak

Fakülte” başlığından “Sınav Soruları” seçeneğine, “Bölüm” başlığından öğretim yılını, “Ders” başlığından istenen sınavı seçerek sınav sorularına erişebilirler

geçmiş yıllara ait konulara erişebiliyoruz ancak yazıcıdan yazdırma imkanı yok sanırım ilgili konuyla ilgili bilgi vermenizi Rica ediyorum İyi Çalışmalar Dilerim http://eogrenme.anadolu.edu.tr/Portal/Giris.aspx

By_tr

Özel Üye
şöyle bir yöntem tavsiye edicem ben başka yöntemi olan varsa paylaşır

ilkönce netteyken araçlar-int.seçenekleri-genel-ayarlar-dosya görüntüle Temporary Internet Files kısmaındaki bütün dosyaları siliyoruz ve tamam diyip çıkıyoruz ordan

sonra aöf de ilgili soruyu açıp kapatıyoruz

tekrar Temporary Internet Files a gelip son açtığımız konuyu (adres) orda buluyoruz ordan kopyalayıp masaüstüne yapıştırıyoruz
şimdi buna tıkladığımızda sorular çıktısı alınabilecek şekilde int. üzerinden açılacaktır ctrl+p ile yazdırırız
bide deneyelim bakalım

KLAMP

Yeni Üye
şöyle bir yöntem tavsiye edicem ben başka yöntemi olan varsa paylaşır

ilkönce netteyken araçlar-int.seçenekleri-genel-ayarlar-dosya görüntüle Temporary Internet Files kısmaındaki bütün dosyaları siliyoruz ve tamam diyip çıkıyoruz ordan

sonra aöf de ilgili soruyu açıp kapatıyoruz

tekrar Temporary Internet Files a gelip son açtığımız konuyu (adres) orda buluyoruz ordan kopyalayıp masaüstüne yapıştırıyoruz
şimdi buna tıkladığımızda sorular çıktısı alınabilecek şekilde int. üzerinden açılacaktır ctrl+p ile yazdırırız
bide deneyelim bakalım
Resimli Olarak anlatabilmeniz mümkünmü Tam olarak anlayamadım

hayali

Yeni Üye
By_tr nin dediği yöntem yanılmıyorsam operada (mozilla, int.explorer gibi bişey) uygulanan yöntemdi. klamp eğer daha sade bişey istiyorsan, klavyenin üstte sağdan ikinci tuşu print screen sysrq tuşunu kullanabilirsin. ekrandaki görüntüyü kopyalıyor, paintte ctrl+v yahut yapıştır dediğin zaman resim olarak atıyor. tabi sayfaları tek tek atabilirsin bu şekilde. istersen word2007 ile pdf formatında da kaydedebilirsin. yazıcıdan çıktı almak için %100 çözüm. Bunu yapacaksan picassa programını da kullanarak renk vs ayarlaması yapmanı da tavsiye ederim. Biraz uğraştırıcı olduğunu kabul ediyorum. Klavyeyi bakmadan kullanıyorsan kendin de yazabilirsin. Bildiklerim bu kadar :)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd