Ek tercih Yardım!

exefour

Yeni Üye
Merhabalar,
Açıköğretim Sosyoloji bölümüne Ek tercih ile giriş yapılabiliyor mu? Ek tercih tarihleri ne zamandır? Bu bölümün kontenjansız olması ek tercihlerde seçilememesini sağlar mı? Ve Sosyoloji bölümü için ne kadar bir YGS puanı gereklidir? YGS puan türlerinden en yüksek olanının yerleştirme puanı 292. Bu puan yeterli midir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhabalar,
Açıköğretim Sosyoloji bölümüne Ek tercih ile giriş yapılabiliyor mu? Ek tercih tarihleri ne zamandır? Bu bölümün kontenjansız olması ek tercihlerde seçilememesini sağlar mı? Ve Sosyoloji bölümü için ne kadar bir YGS puanı gereklidir? YGS puan türlerinden en yüksek olanının yerleştirme puanı 292. Bu puan yeterli midir?

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Evet ek tercihle giriş yapabilirsin. Ek tercih tarihleri henüz açıklanmadı. Kontenjan sınırlaması olmadığı için YGS den 140 ve üzeri alan herkes tercih halinde yerleştirilir. Sosyoloji için 160 almanız yeterli açıklanan başvuru taban puanlarına göre.

bratz

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
ben aöf türk edebiyatına tercih yapacağımda bu sene puanım 231 çıkar mı ek tercihte?

engelli

Yeni Üye
ben sosyal hizmetlere tercih yapacam fakat klavuzda ösym en düşük puan 341,60000 yazıyor benim puanım 222 tercih yapabilir miyim

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar