en son hangi kitabı okudunuz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan havva578
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Prof.Dr. Ramazan Ayvallı--İki Cihan Güneşi Hazreti Muhammed Aleyhisselam'ın Hayatı

Dostoyevski-İnsancıkLar....

Canan tan_yüregim seni çok sevdi
tavsiye ederim okumanızı;)

Erdal Demirkıran

Sen şimdi Gidecen ya Cehennemin Dibine git

Erdal Demirkıran

Sen şimdi Gidecen ya Cehennemin Dibine git

bende okudum bu kitabı:)ayrıca erdal demirkıranın bikaç kitabını daha okudum.tamamiyle egolarımı tatmin etmek için seçtim bu yazarı.kendine aşırı şekilde güveni var çünkü.

'Sadece Aptallar Günde 8 saat uyur' yazarın bu kitabı da fena değil;)

ben bu ara Adam Fawer 'olasılıksız' ı okuyorum.hayatı sorgulamayı sevenlere tavsiye ederim;)

ben de okumayı düşünüyorum bu kitabı yazarın kitapları ilgimi çekmiştir hep nasıl bıldun kitabı mesut

valla aslı erdal demirkıranı ilk defa sıradışı programında gördüm
biraz ukala ama söyledikleirne de hak vermemek mümkün değil
kitapçıda görürgörmez aldım kitabın tasarımı ve yanında verdiği kara taş zeka ürünü :)
bu kitabı bişraz basit ama sürükleyici buldum

bende okudum bu kitabı:)ayrıca erdal demirkıranın bikaç kitabını daha okudum.tamamiyle egolarımı tatmin etmek için seçtim bu yazarı.kendine aşırı şekilde güveni var çünkü.

'Sadece Aptallar Günde 8 saat uyur' yazarın bu kitabı da fena değil;)

katılıyorum sana duru diğer kitaplareınıda bulursam okumayı düşünüyorum
sadece başbakan okusun - nasıl iflas edilir- yerim seni öss

Nietzsche Ağladığında'yı okudum herkeze tavsiye ederim okuduğum en muhteşem kitaplardan biriydi yazarı IRVIN D.YALOM
Kendiyle, hayatla yüzleşemeye çekinmeyen herkez için..

en son ne zaman kitap okuduğumu hatırlamıyorum.genelde gazete okumayı tercih ederim:)

en son motosiklet teorisini okdudum (ve hala okumaktayım...) ....

Alacakaranlık kitabını okumadan filminin izlenmemesini tavsiye ederim...
Gerilim ve aşkın muhteşem karışımı..Bir çırpıda okuyabileceğiniz ve bağlanabileceğiniz bir kitap..

Kayıp Gül _Serdar Özkan süper bi kitap! ilk okuduğumda aman bu mu yani basit bi kurgusu var alt tarafı kardeşini arayacak demiştim, ama bi yer varki, yazar resmen kalemini konuşturmuş. Tavsiye ederim..........

Dan Brown-Digital kale

evt bitti. dan brown çok sürüklüyo insanı ya melekler ve şeytanlar kitabınıda tavsiye ederim kitabı okumadan filmini izleme

Bende DOSTOYEVSKİ'nin eseri olan KUMARBAZI okudum.

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,541
Kullanıcılar
90,658
Son üye
birsevda
Geri