Evlendiler ve Çocukları Var (Baba - Kız evliliği)

sonsuz_nur

Özel Üye
Baba - Kız evliliği)

Evlendiler ve Çocukları Var (Baba - Kız evliliği)
Avustralya öz kızı ile ilişki yaşayan ve çocuk sahibi olan 61 yaşındaki John Deaves'i konuşuyor. ‘Kanal 9'da yayınlanan ‘60 Dakika' isimli programa konuk olan John Deaves ve öz kızı 39 yaşındaki Jenny Deaves'le ilişkisini anlattı. 30 yıl önce eşinden ayrılan ve bu evlilikten bir kızı dünyaya gelen John Deaves daha sonra ailesi ile olan bütün bağlarını kopardı.

Babasını bulma ümidi ile araştırmaya başlayan kızı uzun araştırmalar sonunda babasının izine ulaşmayı başardı. Tanıştıktan bir hafta sonra aralarında farklı bir yakınlaşma olduğunu söyleyen ve daha sonra büyük bir yaşamaya başlayan baba-kız
ilerleyen zamanda bir de çocuk sahibi olduklarını söyledi.

Jenny Deaves babasıyla yaşadığı ilişki hakkında
“Onu gördüğüm zaman fena biri olmadığını farkettim” dedi. Aralarında yaşanan ilişkinin bir gece kulübünde karşısındaki erkeğe bakmak kadar normal olduğunu iddia eden Jenny Deaves
“Ben ve John olgun insanlarız ve verdiğimiz kararı kendimiz biliyoruz. Bu yaşadığımız ilişkiye diğer insanlardan anlayış ve saygı bekliyoruz” diye konuştu.

Kızı ile ilişki yaşayan John Deaves ise ilk başta kızı ile birlikte olma fikrinin kendisine garip geldiğini belirterek
“Duygular bazen mantığın önüne geçiyor ben de sadece kalbimi dinledim. Umarım insanlar bunun farkındadır” dedi.

Yasal olmayan ilişki yaşadıkları için gözaltına alınacağını bildiklerini söyleyen baba ile kızı ‘normal mutlu yaşantılarına' ve ilişkilerine devam etmek istediklerini söyledi.

Jenny Deaves'in daha önceki ilişkisinden de iki çocuğunun olduğu anlaşıldı. Baba ve kızın yaşadıkları ilişki ile ilgili olarak Avustralya Federal polisi harekete geçerek araştırma başlattı.

sonsuz_nur

Özel Üye
bu haberi okudugumda insanlıktan resmne igrendim haberi ilginç oldugu iin deglde nasıl bi dünyada yaşıyoruz görün dye paylaştım...başımıza taş yagacak ya sabır...

ECRİN90

Özel Üye
Allah belanızı versin sizin, rezil insanlar ya! Siz var oldukça daha ne depremler, ne yanardağlar ne felaketler gelecek başımıza! Allah ıslah etsin

suhedaa

Yeni Üye
yalnız önceden duymuştum doğru mu bilmiyorum bir hoca sohbetinde böyle birşeyin mümkün olmadığını söylemiş öncedende buna benzer birşey olmuş o kızın gerçek babası o değildr demişlerdi şayet doğruysa bu olaydada o adamın karısı başka birinin kızını buna senin kızın demiştir ayy inanmıyorum ya ne iğrenç Allah ım sen şaşırtma Yarabbim ya

pegasus_dna

Forum Editörü
tiksinç ötesi ya varmıdır böyle bir rezillik başka insan mı kaldı ya. dünya tek baba-kız kalsa başka insan olmasa bu yapılmaz. rabbim kardeş evliliğine karşı çok büyük bir günah ki baba ya.... sapık ruhlu şahsiyetler allah soyunuzu kurutsun ıslah etsin

sonsuz_nur

Özel Üye
yani babanın kızına bu şeklde yaklaşması yani ne bilim bişey dyemiyorum...ama suhedacım öz kızı dye belrtiyo haberde üvey degl yani.........bizim burdada bi kıza amcası aynı şeyi yapmışmış sonra kız hamile kamış kız dedgmde daha 13 yaşında çocuk çocugu aldılar amcasınıda hapise attılardı ordada şişlmşler adamı ölmüş

pegasus_dna

Forum Editörü
etik dışı,insanlık dışı,,, baba evladına o gözle nasıl bakar ya.... rezillik diz boyu dünya'ya duyurmuşlar pişkinler...

suhedaa

Yeni Üye
yani babanın kızına bu şeklde yaklaşması yani ne bilim bişey dyemiyorum...ama suhedacım öz kızı dye belrtiyo haberde üvey degl yani.........bizim burdada bi kıza amcası aynı şeyi yapmışmış sonra kız hamile kamış kız dedgmde daha 13 yaşında çocuk çocugu aldılar amcasınıda hapise attılardı ordada şişlmşler adamı ölmüş
Allah kahretsin oyle insanları bilmiyorum öyle duymuştum ama ne kadar doğru bilmiyorum Allah ıslah etsin ya ne diyim insanın babası böyle yapıyorsa daha biz kimseye inanıp güvenmeyelim öyleyse herkes şaşırmış Allah sonumuzu hayr etsn

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd