Farkettim ki ...

asterıx

Yeni Üye
Farkettim ki tutmaz değimiz bi konu baya ilgi çekti ve aslında farkedilecek birçok şeyin olduğunu farketmemizi sağladı anladım ki peşin hükümlü olmamak lazımmış

asterıx

Yeni Üye
Farkettim ki bize farkındalıkarı farketmemizi sağlayan ipek e teşekkür etmeyi unutmuşum :)Teşekkürler ipek farkettiklerimizi paylaşmamız gerektiğini farkederek böyle farkılı bi konu açtığın için

MatmazeL

Özel Üye
Farkettim ki bize farkındalıkarı farketmemizi sağlayan ipek e teşekkür etmeyi unutmuşum :)Teşekkürler ipek farkettiklerimizi paylaşmamız gerektiğini farkederek böyle farkılı bi konu açtığın için
Çok güseL bi cümLe kurdugunu farkettim :)
Aman efendım o teşekküR bana ait..Ben teşekküR edeRim farkettıkLerınızı farkettırdıgınız için sayın moderatöR asterıx...:)

asi_gözyaşı

Yeni Üye
farkında olmak için farklılı düşünceleri farklı kişilerden görmek için ona farklı fırsatları farklı şekilerde vermek gerek bu oratmı ve fırsatı bulmak ve değerlendirmekte hanımefendinin farkındalığını orataya koymuş yakışmış;)

asi_gözyaşı

Yeni Üye
gerçeklerin farkına varıp farkında olanların farkını ön planda tutmak farklı olanların farklı olmalarından dolayı kazandığı farklı bir haktır :)rica ederim

asi_gözyaşı

Yeni Üye
bende sizin bana ne kadar çok tşk ettğinizin ve benimde buna mukabil ne kadar rica ederim dedğimin farkına vardım :)

asi_gözyaşı

Yeni Üye
benim onu tanımadığımı fark etmen için onu tanımadığımı yada başak bir farklı tabirle onunla daha tanışmadığımızı yine farklı bir şekilde farkına varman için söylemek istedim :)

asterıx

Yeni Üye
Farkettim ki aramıza paylaşmayı seven birinin katıldığını farkedebilmek hiçte zor olmadı.Hoşgeldiniz :)

asi_gözyaşı

Yeni Üye
birkez daha farkına varlmanın verdği farklı hazla tşk ediyorum ve farkına varmadığım sattin baya ileride olduğunun farkına yeni varınca aranızdan farkına varacağınızı bille bille ayrılıyorum iyi geceler herkese :)

asi_gözyaşı

Yeni Üye
birkez daha farkına varlmanın verdği farklı hazla tşk ediyorum ve farkına varmadığım sattin baya ileride olduğunun farkına yeni varınca aranızdan farkına varacağınızı bille bille ayrılıyorum iyi geceler herkese :)

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,725
Son üye
marketplace-akkauntov-top