....farklı demek yanlış demek değildir....

yldrmmm

Yeni Üye
sağol canım...ama asıl amaç kompozisyon yarışması değil, ne düşündüğümz anlaşılsın değil mii...benim düşünceme katıldıgn için ben teşekkür ederimmm...

ylmzsngl

Forum Ahalisi
Bölüm:
İşletme
Tebrik ederim. Kompozisyonun gayet başarılı olmuş yanız beni rahatsız eden konu son cümleniz. Açıköğretimde okudugumuz için onu eleştirmek hakkımız değil mi :) Şunuda unutmamak lazım. Tercih hakkı olmayan kişilerin tek tercihi oldugu için aöf okuyanda çok.

Saygılarımla..

yldrmmm

Yeni Üye
açıköğretim okumak ayrıcalıktır! cümleme mi takıldınz anlamadım ben..
tercih hakkı olmayıp aof okuyanların son şansı değil mi...
rahatsız eden konuyu anlayamadım ben ..biraz daha açsanız rica etsem..

ylmzsngl

Forum Ahalisi
Bölüm:
İşletme
açıköğretim okumak ayrıcalıktır! cümleme mi takıldınz anlamadım ben..
tercih hakkı olmayıp aof okuyanların son şansı değil mi...
rahatsız eden konuyu anlayamadım ben ..biraz daha açsanız rica etsem..
Tebrik ederim. Kompozisyonun gayet başarılı olmuş yanız beni rahatsız eden konu son cümleniz. Açıköğretimde okudugumuz için onu eleştirmek hakkımız değil mi :) Şunuda unutmamak lazım. Tercih hakkı olmayan kişilerin tek tercihi oldugu için aöf okuyanda çok.

Saygılarımla..

UYARI: kompozisyonun konusu üniversiteye olan bir şikayet kesinlikle değildir!sınav zorlukları, sınav psikolojisi, çevrenin etkisi...adı altında toplayabiliriz...
şayet üniversitenin açıköğretim bölümünün varlığından şikayet edecek olsam bende bir açıköğretimli olmazdım

yldrmmm

Yeni Üye
şayet üniversitenin açıköğretim bölümünün varlığından şikayet edecek olsam bende bir açıköğretimli olmazdım lafımın arkasındayım hala ...
şikayet edilecekse bir mumnuniyetsizlik warsa eğer bir şey begenilmiyorsa..üstüne ısrarla o seçilmez diye düşünüyorum ben..

ylmzsngl

Forum Ahalisi
Bölüm:
İşletme
şayet üniversitenin açıköğretim bölümünün varlığından şikayet edecek olsam bende bir açıköğretimli olmazdım lafımın arkasındayım hala ...
şikayet edilecekse bir mumnuniyetsizlik warsa eğer bir şey begenilmiyorsa..üstüne ısrarla o seçilmez diye düşünüyorum ben..
paran yok, zamanın yok.. Başka alternatifin yoksa seçersin ;)

kan_ciceqi

Yeni Üye
Bana Sorsalardı Acıkögretimi Nasıl Anlatırsın.Anlatmak İsteyeceklerim Ne Bir Eksik Ne De Bi Fazla Olurdu..
Mükemmel Olmuş..
Kalemin Kuvvetliymis.
Yazan Eline Yazdıran Yüregine Saglık..:)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd