....farklı demek yanlış demek değildir....

E

_elmayra_

Misafir
Önemli olan birşeyler öğrenerek bitirebilmek.
Duvarda asılı diplomalar bir işe yaramaz.Kendini geliştiremedikten sonra;)

E

_elmayra_

Misafir
o kadarına da yuh yani atıcak tutucak o kadar ha??o zman asıl onun diplomayı asmak lazım:D
yuhh ya dediğimiz o kadar çok şey gerçekleşiyor ki bu ülkede şaşırma bence.
Sana şunu söylim gelişi güzel sallayarak öss sınavını kazanan birini tanıyorum ben.Üstelik bildiğin üzere o sınavda 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor.Açıköğretimde şans daha yüksek:D

yldrmmm

Yeni Üye
yuhh ya dediğimiz o kadar çok şey gerçekleşiyor ki bu ülkede şaşırma bence.
Sana şunu söylim gelişi güzel sallayarak öss sınavını kazanan birini tanıyorum ben.Üstelik bildiğin üzere o sınavda 3 yanlış 1 doğruyu götürüyor.Açıköğretimde şans daha yüksek:D
ben kendimde o şansı göremediğim için başkasındaki o şans her zaman şaşrtmıştır beni...

E

_elmayra_

Misafir
işte bu şansı elde edemediğin için bu kadar şaşkınsın:) Bende de olmadı böyle birşey.Bu anlattıklarım şehir efsanesi değil ama:p

E

_elmayra_

Misafir
gibi bişey ama..
Ama değil;)
Hayatın gerçekleri vardır değil mi?Çalışırsan kazanırsın..gibi.Bu 1.koşuldur ama çalışmadan kazanan o kadar çok kişi tanıyorum ki.Burda şans faktörü devreye giriyor.
Belki saçma olacak ama şans bence çalışmaktan çok daha önemli olabiliyor bazı durumlarda.Çabalıyorsun ama olmuyor.Çabalamadan birileri birşeyler elde ediyor.Bu da sen ve birçok kişi tarafından şehir efsanesi olarak değerlendiriliyor.

Hayatta sadece standartlar yoktur.Biraz daha dikkatli bakarsan hayata anlayacaksın ne demek istediğimi;)

yldrmmm

Yeni Üye
Ama değil;)
Hayatın gerçekleri vardır değil mi?Çalışırsan kazanırsın..gibi.Bu 1.koşuldur ama çalışmadan kazanan o kadar çok kişi tanıyorum ki.Burda şans faktörü devreye giriyor.
Belki saçma olacak ama şans bence çalışmaktan çok daha önemli olabiliyor bazı durumlarda.Çabalıyorsun ama olmuyor.Çabalamadan birileri birşeyler elde ediyor.Bu da sen ve birçok kişi tarafından şehir efsanesi olarak değerlendiriliyor.

Hayatta sadece standartlar yoktur.Biraz daha dikkatli bakarsan hayata anlayacaksın ne demek istediğimi;)

doğrusun tabi...ama belki de görmek istemediğimden anlamak istemiyorumdur...!!
ama bu gerceği değiştirmiyor tabii...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd