külyutmaz gump jojo e herkes senin gibi yoklamayı böyle güzel alamıyorki... alsa hiçbir ögrenci kaçmaz dersten (ay gene iltifat etmeye calıstımda olmadı gibi sanki belkide oldu )
iltifat mı bi küfür etmediğin kaldı bana şaka bi yana kurduğun cümlede ciddi bir çelişki yaşadım.bi o kadarda, anlatım bozukluğu var bir netlik de yok bunda ayrıntıları kaçırmam
ya bırak allaysen e herkes senin gibi yoklamayı böyle güzel alamıyorki... alsa hiçbir ögrenci kaçmaz dersten.... şu sözün altında gizli iltifat yatıyor dikkatli oku herkes senin gibi yoklama alsa kimse dersten kacmaz diyoruz..... kimse sen olamaz yanii eline su dökemez sen geçmiş bana türkçe ögretmenligi yapıyorsun nolur ya lisede edebiyat dersinde hoca dersi bırakıp tırnak kesmeyi ögretirse bize işte böyle olur sonu
nese daha fazla durmıycam üstünde neticede bnm için cümlenin yazılımından çok, niyeti önemli sende açıkça ne kastetini belirtmişsin.güzel düşüncelerin için teşekkür ediyorum.çokta naziğiz
1) nese daha fazla durmıycam üstünde
2)sende açıkça ne kastetini
1..neyse daha fazla durmayacağım üstünde olacak sayın hocam
2...sende açıkca ne kastettiğini olacak sayın hocam kastetini diye birşey varmı Türkçemizde lütfen yani imla kurallarına uyalım demek benim cümlelerimde netlik yok, anlatım bozukluğu var dersin dimi pişti oldun valla dinimi küfür eden müslüman olsa hesabı