E
_elmayra_
Misafir
koca 1 haftadan sonra 19 temmuz saat 19:15 itibari ile burdayım
hoş geldinben geldimm![]()
sende hoşgeldin[ı]ben geldimmm saatlerimiz 18:18 gösteriyor[/ı]
sen nerelerdeydın ya:dkoca 1 haftadan sonra 19 temmuz saat 19:15 itibari ile burdayım:d
ama gec geldın fatma ya :dyine buradayım 19 temmuz saat:19:32
senın gelmen yeterli arkadaşım :dben geldm hoş geldim elim boş geldm ama![]()
aaaaaa senden bunu duymak sasırttı benı ecrinnnnnnnnngelsem mi gelmesem mi tereddütteyim![]()
![]()
teşekkür edrm formdasmsenın gelmen yeterli arkadaşım :d
evet sen nasılsın bakalımteşekkür edrm formdasm![]()
azgın dalgalardan kurtulupta kıyıya vurmuş gibi yorgun, kurtulmanın verdiği mutluluk kadarda keyifliyim..evet sen nasılsın bakalım
Karadeniz keşfine çıktım.keşfettim döndümsen nerelerdeydın ya:d
karadeniz mi süper yere gitmişin bu sene ben gidemedim bende ereğliye giderim süper bi yer ahhh ahh özledim vallaKaradeniz keşfine çıktım.keşfettim döndüm![]()
teşekkür ederim bende çok iyim allaha şükürler olsun sevindim keyifli olmanaazgın dalgalardan kurtulupta kıyıya vurmuş gibi yorgun, kurtulmanın verdiği mutluluk kadarda keyifliyim..
sen nasılsın?
ereğli güzel evet.Abd strandartlarında bir ilçeymiş zaten.çok düzenli ve temiz.karadeniz mi süper yere gitmişin bu sene ben gidemedim bende ereğliye giderim süper bi yer ahhh ahh özledim valla
evet zaten bir köprüsü var sevgi barış dostluk köprüsü onu gecince karşına bir yazı çıkar kardeniz ereğli bir avrupa kentidir diye gercektende öyleereğli güzel evet.Abd strandartlarında bir ilçeymiş zaten.çok düzenli ve temiz.
bugün itibariyle tüm Türkiyeyi gezmiş oldum.sıra yurtdışında![]()