elmayra senden daha hızlı çıktı tbuagünaydıın xyzes,By_tr he he yine 3.m
08.55
güzel anlar dileğiyle![]()
elmayra senden daha hızlı çıktı tbuagünaydıın xyzes,By_tr he he yine 3.m
08.55
evetelmayra senden daha hızlı çıktı tbua
elbette olur........ elmayra buevetne dersin biraz daha hızlı olsa 1. olabilir mi
![]()
1. olmak için elimden geleni yapacağım![]()
tamam yarın o halde ilk sen gel buraya1. olmak için elimden geleni yapacağım![]()
ahahhaha 6 geç olabilir.Sabah ezanı okunurken uyanır gelırımtamam yarın o halde ilk sen gel burayaşöyle 6:00da falan
![]()
günaydınlar herkese
22.07.2010 saat 07:56
08:05
tebrikler xyzes gene kaptın ilk sırayı
güzel bir gün diliyorum hepimize
tühh geç kaldım
saat 08:53
günaydıın xyzes,by_tr he he yine 3.m
08.55
bugün ilk gelen benim,gözlerime inanamıyorum:d
________
22.07.2010/09:18
bence sen gündüzden uykunu al gece başla yazmaya :dahahhaha 6 geç olabilir.sabah ezanı okunurken uyanır gelırım:d:d işimi şansa bırakamam![]()
gece 00:00 da burdayımbence sen gündüzden uykunu al gece başla yazmaya :d
bende burdayım bakalım kim yazak önce:d:dgece 00:00 da burdayım![]()
iyi olan kazansınbende burdayım bakalım kim yazak önce:d:d
tamam bi yeree kaybolma:d[ı]evet buralardayım[/ı]![]()
ahahhaha 6 geç olabilir.Sabah ezanı okunurken uyanır gelırımişimi şansa bırakamam
![]()
ahahhaha 6 geç olabilir.Sabah ezanı okunurken uyanır gelırımişimi şansa bırakamam
![]()
hoş geldin,suhedaa hanım isminiz güzelmiş.Herkese iyi dersler hepiciğiniz hoş gelmişsiniz.ben geldim
teşekkür ederm ilk defa tanışıyormuşuz gibi konuştun bir anhoş geldin,suhedaa hanım isminiz güzelmiş.Herkese iyi dersler hepiciğiniz hoş gelmişsiniz.
teşekkür ederm ilk defa tanışıyormuşuz gibi konuştun bir anbugünlerde dikkatimi çekti üslubunda bir değişiklik var
hayrola
azizim kimseye özenmeyelim kendimiz olalımSaygıdeger suhedaa hanım ,biraz eski İstanbul ağzı konuşayım demiştim. Ama tam olmuyor.Elime yüzüme bulaştırdım.Bizim Türk dili ve edebiyatı dersine giren hoca çok güzel İstanbul şivesiyle konuşuyordu.ben konuşmasına hayran oluyordum.Daha önce milli eğitimde müdürlükte yapmış.Ona biraz benzemek istedimde.