forum yoklaması bakalım hergün kim burda.....

bynefretimm

Yeni Üye
gün içerisinde birçok konu taşınıyor,düzenleniyor,birleştiriliyor.hepsi için ayrı ayrı haber vermek zaman kaybına yol açar.çok mu sorun oldu,birleştirmek bynefretim.görüntü kirliliğine sebep vermesin diye birleştirdim.sorunum olur ya da olmaz ben bunu burada genel olarak lanse etmem,kişisel olarak o kişiyle paylaşırım.
tabiki oldu ama sorun olan birliştirmk değil insan bi haber verir sen ne yazmışın nickinin altına lütfen emeğe saygı bir teşekkür felan seninki emek oluyorda bizimki olmuyor mu bizde saatlerce gece yarılarına kadar burdayız emek sırf sizin ki mi oluyor ve bunu sen daha öncede biliyordun daha önce neden yapmadın madem neyse eğer sanada karşı hatam olduysa özür dilerim ben kimseyi kırmakda istemem sadece o kadar zamanım boşaymış...

Hazır-Cevap

Özel Üye
tabiki oldu ama sorun olan birliştirmk değil insan bi haber verir sen ne yazmışın nickinin altına lütfen emeğe saygı bir teşekkür felan seninki emek oluyorda bizimki olmuyor mu bizde saatlerce gece yarılarına kadar burdayız emek sırf sizin ki mi oluyor ve bunu sen daha öncede biliyordun daha önce neden yapmadın madem neyse eğer sanada karşı hatam olduysa özür dilerim ben kimseyi kırmakda istemem sadece o kadar zamanım boşaymış...
Konuyu çarptırıyorsun sadece,ben diyorum görüntü kirliliği yaratmasın diye birleştirdim.Burada hepimiz emek veriyoruz elimizden geldiğince.Sadece ben sen değil!..Forum geniş bir alan bugün sıra geldi konuyu gördüm ve seninkiyle birleştirdim.Özür dileme benden gerek yok.Söylediklerimi anlamıyorsun daha fazla da konunun dağılmasını istemiyorum,varsa sorunun söylersin bana birşekilde...

bynefretimm

Yeni Üye
Konuyu çarptırıyorsun sadece,ben diyorum görüntü kirliliği yaratmasın diye birleştirdim.Burada hepimiz emek veriyoruz elimizden geldiğince.Sadece ben sen değil!..Forum geniş bir alan bugün sıra geldi konuyu gördüm ve seninkiyle birleştirdim.Özür dileme benden gerek yok.Söylediklerimi anlamıyorsun daha fazla da konunun dağılmasını istemiyorum,varsa sorunun söylersin bana birşekilde...
konuyu felan çarpıttığım yok aman nasıl biliyorsanız öyle yapın...

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Konu tekrar açılmış ve birleştirilmiş
Arkadaşlar büyütecek bişey yok sakin olalım lütfen :)

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
ben varım yetmez mi tatlım:p
malum yaz ramazan geliyor herkesin işi gücü var biz takılıyoruz işte :)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar