hadi bakalım ben bişey yapmıyorum o zaman dersleri verelim yeter bize inş..yani abi babanın vurduğu yetmezmiş gibi bide sen böle yaparsan ayıp edersin kanksinşallah abi ...
hadi bakalım ben bişey yapmıyorum o zaman dersleri verelim yeter bize inş..yani abi babanın vurduğu yetmezmiş gibi bide sen böle yaparsan ayıp edersin kanksinşallah abi ...
tam topragım unuttumu diye düşünürken yakarıda adımı gördüm.Rica ederim.inş herkes mezun olur..İşletme 1 ben...g.antepli olarak blue_eye oda 1.sınıf.graal89 oda 1.sınıf..m3lto 4.sınıf....![]()
yok her antepli acı sevecek diye bir koşul yokacı biraz severim ama cig köfteyle pek aram yoknasıl anteplisin diceksin şimdi
![]()
hg cansu...evet ben dedim dün 2 tabak yuttum söylemesi ayıp... 3 üde bulacaktıda babam gözümün içine baktıben geldimmbiri yuvarlama mı dedi????
bi tanısan sende cok seversinZevkler ve renkler hiç taRtışılmaz ama yuvarlama ws bunlar bana göre deel yaf![]()
sohbet olmadan konusma olurmuayy sewilmezmi yaa .......bende yerim şimdi olsa 2 tabak![]()