gelecekten ne beklıyorsunuz?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan asah
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

asah

Yeni Üye
Bölüm
Türk Dili ve Edebiyatı
Arkadaslar gelecekte ne ısle mesgul olmak ıstıyorsunuz??

Hayallerınız neler???

HAYALLERINIZI gerceklestırmek ıcın neler yapıyorsunuz???

kendıme bahçelii bi ev almak ıstıyorum ve bunun ıçın yatırımlarım olucak suan lojıstık okuyorum ama fıkrım degısır yada baska bı ıs fırsatı cıkar onu hayatı yasadıkça görücem hiç sessız bıyerde denizi gören biyerden ev alıcam ve bunu başarıcam :)

kendıme bahçelii bi ev almak ıstıyorum ve bunun ıçın yatırımlarım olucak suan lojıstık okuyorum ama fıkrım degısır yada baska bı ıs fırsatı cıkar onu hayatı yasadıkça görücem hiç sessız bıyerde denizi gören biyerden ev alıcam ve bunu başarıcam :)
INSALLAH gerceklestırırsın

inşallah ama kendıme bu konuda güveniyorum bi insan başaricam derse gercekten başarir:)

inşallah ama kendıme bu konuda güveniyorum bi insan başaricam derse gercekten başarir:)
zaten ınsan kendı yapar bunu baskası onun yerıne yapsa kıymetı olmaz. ınsanın hedefı olması guzel bısey .... hayat daha anlamlı gelıyor ve ınsana yasama ıstegı veryorr

gerçekleştirmen dileğiyle =)

Mutlu olmak için uğraşmak ve ne gerekiyorsa yapmak....

ben ıse meslegımı elıme almak ıstıyorum sadece bu ev ortamı bunalttı benı bır seylerle ugrasmak ınsanlara yardımcı olmak tek gayemm

huzurlu bı hayattt

Online yöneticiler

Çevrim içi üyeler

Forum istatistikleri

Konular
17,481
Kullanıcılar
90,667
Son üye
Demet34
Geri