Genel İşletme Tüm Kitabın Özeti

BEN KAYDEİORUM AÇILMIOO BİR TÜRLÜ , HANİ AŞMALARI TEK TEK YAPIORUM SORUN NE ,NEDNE OLMUOO ÇILDIRCAMM PC KIRASIM GELDİİ .... DELİRRRTTİ BENİ OFFF :mad::mad:
İLK PC KULLANAN BİRİİYM DEVAMLI ALAL ANLAMDIMM :confused:

linki tıklayın, free user i tıklayın, geri sayımı bekleyin, dowland yazısından sonra bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz:)

linki tıklayın, free user i tıklayın, geri sayımı bekleyin, dowland yazısından sonra bilgisayarınıza kaydedebilirsiniz:)

bu yolu uyguluyorum , sorun bu uyuguladıktan sonra kaydettiğim klasör açılmıoo sorun ne anlamadım , pc de sorun var galiba :mad:
herşey için t€$ekKÜRler......
~~~ aycan~~~

off puff:( 0_0

bu yolu uyguluyorum , sorun bu uyuguladıktan sonra kaydettiğim klasör açılmıoo sorun ne anlamadım , pc de sorun var galiba :mad:
herşey için t€$ekKÜRler......
~~~ aycan~~~

hata yok, link burada
Bu bağlantı ziyaretçiler için gizlenmiştir. Görmek için lütfen giriş yapın veya üye olun.

aynen lınk hata yok

Açılan sayfada ekrandaki Yeşil renki olan DOWNLOAD yazısına tıklayıp sonra biraz bekleyin dosyayı kaydetme uyarısı çıkacak. ordanda nereye indirmek istiyorsanız seçin ve indirin. Dosya iniyor bir sıkıntı yok.

Geri
Üst Alt