?
.............................
Misafir
mescidi haram mı ölee bişiydi... yanılıyorda olabilirm....
elektiriği kim bulmuşdur... !??
elektiriği kim bulmuşdur... !??
http://tr.wikipedia.org/wiki/Vatikan burdan anladığım kadarıyla ülke...ülke soruyorum yer değil. Cevap: vatikan
ilk inceleyeni sormuyorum elektriği bulanı soruyordum ki ecrine demiş... sorunun cvbıda muhammed ali mi !?Yanılıyorsun kuba... elektrigi ilk inceleyen bilim adamı William Gilbert,
Dünyaca ünlü iki müslüman boks şampiyonunun adı nedir?
kusra bakma ecrin ama aslıya cvp vermem lazım...Tamam ilk elektrik fikri William Gilbert den gelmiş Muhammet Ali ve Malik Abdülaziz
İlk defa dünya haritasını kim çizmiştir?
Anlatamıyorum ben sanırım sen bana elektrigi kim bulmuştur diyosun benim ilk verdigim isim yanlış oluyor uçurtmayla yağmurlu havada dışarı çıkar yıldırım düşer uçurtmaya ve böylelikle adamın aklına gelir . Bu işe son noktatı koyuyum ilk olarak elektriği bulan ve deney yapan adam Benjamin Franklinkusra bakma ecrin ama aslıya cvp vermem lazım...elektrik fikrini de sormuyordum
elektriği kimin bulduğu icat ettiğini soruyordumki ecrine demiş zaten... hiç güleceğim yokdu aslı
![]()
![]()
![]()
Golyat nerden çıktı ilahi toprak yüzüklerin efendisindeki yaratık ismi gibiGolyat sanırım
İshak Paşa sarayı hangi şehirdedir.?
Olsun topragım bu da öldürücü böcek işte Arikada yaşıyorGolyat nerden çıktı ilahi toprak yüzüklerin efendisindeki yaratık ismi gibicvp çeçe sineği