Genel Matamatik Finalde Çıkması Muhtemel Sorular

bende sorulrdan istiyorum arkaşım şimdiden teşekkür ederim

çok teşekkürler gerçektende süper oldu bu bütünleme öncesi:)

ben mat sorularına ulaşamıyorum ne yapcam yardım edermisiniz?

arkadaşım ellerine sağlık faydası olacaktır.

Arkadaşım çok teşekkür ederim. Bu çözümler çok işime yaradı. Ellerin dert görmesin.

senizlik ellerin dert görmesin iyiki üye olmusum siteye bi iki gün kala bile burayı bulmam büyük sans :)

bu soruları bile yapamayan birsürü arkdaş var hayret ediyorum liseyi nasıl bitirdiler acaba bukadar basit ve açık olan sorular gerçekten hayret ediyorum sessizlik arkadaşımız çok güzel anlatmış gerçekten helal olsun hemde resimli başarılar arkadaşlar

bu soruları bile yapamayan birsürü arkdaş var hayret ediyorum liseyi nasıl bitirdiler acaba bukadar basit ve açık olan sorular gerçekten hayret ediyorum sessizlik arkadaşımız çok güzel anlatmış gerçekten helal olsun hemde resimli başarılar arkadaşlar

sözel bölümde matematik dersi yok ondan olabilir mi arkadaşım?

çok güzel bir anlatım teşekkürler matrisleri hiç bu kadar net anlamamıştım. tek kelimeyle harika

saolasın arkadşım güzel bir çalışma olmuş devamını dileriz...:D

nedenini bilip bilmeden kafamıza göre yorumlar yapmayalım lütfen..

sözel bölümde matematik dersi yok ondan olabilir mi arkadaşım?

katılıyorum..

paylaşım için teşekkürler, güzel bir çalışma olmuş..

çok teşekkür ederim :))))

Geri