kevin_norton
Yeni Üye
Tamam kardeşim. saniye .Geliyorum.
tmm kardesmTamam kardeşim. saniye .Geliyorum.
başlıyorum .yazmaya .osmanlı zamanında 2. Mahmut mu 4. Mahmut mu işte ozmanlar. Mahmut paşa çarşıda halkın içinde dolaşırken çok güzel bir çocuk görüyor.o çocugu enderuna gönderiyor.sonra çocuk çok bilgili oluyor.idare de görevlendiriyor. Mahmut paşa,mısıra vali yapıyor çocugu. Mahmut paşanın kızı kaya sultan varmış. Onunda güzelliği dillerdeymiş. Kaya sultan çok güzelmiş insanlar bakmaya kıyamazmış.bu çocuk.yani mısır valisi kaya sultana aşık oluyor ve mahmut paşa ikisini evlendiriyor.birkaç sene sonra kaya sultan ölüyor.
bu kadar galibaaynen eeeeeeeeee??!!!
bu kadar galiba)))
aynen eeeeeeeeee??!!!
Çok güzelmiş.çok ta komik.Sen Allah aşıgıysan ben de leylanın aşıgıyım ha.perfectbande bişe anlatim..
büyük bi zaat birgün çölde namaz kılıyormuş ve bir adam onun önünden geçmiş zaat çok sinirlenmiş ve namazını bozp o adamın peşinden koşmuş sen ne yaptığını sanıyorsun benim gibi bir ALLAH aşığı namaz kılarken önünden geçmeye nasıl cürret edersin sen die
adam şöyle bakmış sen ALLAH aşığıysan bende LEYLANIN aşığıyım gözüm ondan başkasını görmez demiş...
hmm güzeelmiş![]()
rica ederim.O sizin güzelliğiniz.çok qüzelmss hikaye![]()
Çok güzelmiş.çok ta komik.Sen Allah aşıgıysan ben de leylanın aşıgıyım ha.perfect
beğendiğine sevindim
ALLAH tamamına erdirsin bncede gerçek aşk var ve çok şükür bnde bunu bulan nadir insanlardan biriyimyaşım 21 5 yıldır allahıma şükürler olsun aynı kişi ile görüşüyorum ailelerde biliyor arada saygı ve sevgi vede mesafa var ve karşılıklı duyguların en güzeli var rabbim herkese nasip etsin
çok iddialı bi soru oldu da cewap bilmiyorumgerçek olan aşk mıdır yoksa aşk mı gerçeğe dönüşür ?