Günün Sözü

İyi olduğunuz için herkesin size adil davranmasını beklemek, vejetaryan olduğunuz için boğanın saldırmayacağını düşünmeye benzer.

Dennis Wholey

“Ben soğuk biri değilim, sadece bazı insanlar cıvık..”

Aldanma insanların samimiyetine, menfaatleri gelir herşeyden önce. Vaad etmeseydi Allah cenneti, o'na bile etmezlerdi secde.

İnsanı Olgunlaştıran Yaşı Değil, Yaşadıklarıdır..!

İyi Damat Kazanılmış Bir Erkek Evlattır , Kötü Damat İse Kaybedilmiş Bir Kız Çocuğudur …
Hz.Ali (r.a)

Havalara giren birine hiç dokunmayın. Bırakın ne kadar yükselirse o kadar sert düşecektir. İzleyin ve keyfini çıkarın.

İhanet meslek dali olarak ilan edilmeli çünkü bir çok ustası var..

anlamli_guzel_resimli_sozler_facebook__14_.jpg

Cem Yılmaz: “Fenerbahçeli olmaktan başka çaremiz yoktu, çünkü çocukken çevremizdeki aklı başında olan herkes Fenerbahçeli’ydi…”

Düşüncesizlik, "siz"lik bir durumsa eğer, benden uzak durun. Hiç benlik değil...

eni üzen kral bile olsa sileceksin ki cümle aleme ibret olsun!... Bilecekler ki kral\'ını silen soytarısıyla uğraşmaz!....

Gönlü ayran olanın çalkalayanı çok olurmuş, bil istedim.

Beni çekemeyenlerin hakkımda kötü konuşmaları çok da dert değil. Neticede insan hazmedemediğini kusar.

Hani derlerya elimi sallasam 50 si die 1 tane olsun sonsuz olsun 49′u aşkıma kurban olsun.

Kişinin kıymeti dilinin altında ve kalemlerinin ucunda gizlidir. Onu söz ve yazı açığa vurur…

Dost kazanmak icin cömert oL.BiL ki cimrinin dostu yoktur…

Çevrim içi üyeler

Şu anda çevrim içi üye yok.

Son Mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,541
Kullanıcılar
90,658
Son üye
birsevda
Geri