Günün Sözü

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
E

_elmayra_

Misafir
Maskelerini kuşanan insanlar şehri artık yok.Şehir bu gece silindi haritadan.Payıma düşense yıkık dökük köprüler senden kalan..Yalnızmışım bu yolda..oysa beraberiz sanıyordum.Sen çoktan yıkmışsın köprüleri.Zerre kadar makyaj yok derken yüzünde..Rengarenk boyamışsın yüreğini..

seher

Özel Üye
"Hani derler ya ; Erkek adam ağlamaz diye..İnanmayın.!
"Ve zaten erkek adam ağlamayan değilbir kadını ağlatmayandır aslında....!!!!

ayberk228

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
Sevenle sevileni ayrı varlıklar sanıyordum. Meğer onlar bir imişler. Ben biri iki görmüşüm....

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Basit kadınlar güzel olmayı, zeki olmaya tercih ederler. Çünkü basit erkeklerde zekayı anlayacak kafadan ziyade, güzelliği görecek göz vardır.

ayberk228

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
Senin sana rağmen bir yüzün var, Herkesin ilk aşkına benzeyen, Beklemek kadar acı , anlamak kadar zor, Nedensiz ölümlerin suskunluğu gibi,Yok karşılığı yüzünün ................

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Gelişmekte olan ülkeler gibiyim, açlıktan ölen ümit lerim var aşkın sömürgesi özerk cumhuriyetler kurmakta ciğerimin köşesinde ve yalnızlık denen diktatör yurdumun en güzel yerinde sefa sürmekte....

isokor

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Nijerya atasözü
"Eğer yüzün hayatın ağır tokatlarıyla şiştiyse, gülümse ve şişman bir adammışsın gibi davran"

seher

Özel Üye
Hiçbirşey için "BENİMDİR" deme, sadece de ki;
"YANIMDADIR" Çünkü ne altın, ne toprak, ne sevgili, ne hayat, ne ölüm, ne huzur, ne de keder... DAİMA SENİNLE KALMAZ

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Birgün Mevlana eve girer ve hanımı ona sorar; bu kadar aşıksn Mevlaya şükürlr olsun bu aşkı yaşayıp yaşatana peki bana ne kadar aşıksın der; Mevlana hanımına şöyle der Sen benim Yaradan dan ötürü yaradılanı sevişim, Bir adım gelene on adım gidişimsin Ve herkesi olduğu gibi kabul edişimsin.Sen benim Bugünüme şükür ve ...yarınıma dua edişim, Azla yetinişim, çoğa göz dikmeyişimsin, Ve kapanmayan avuç içimsin

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Seyahatta cam kenarı sanki yalnızların yeridir. Çünkü aslında orası başını koyacak omuz bulamayanlar içindir..

ayberk228

Yeni Üye
Bölüm:
Halkla İlişkiler
Arkadaşlıklar aşka dönüşebilir ama aşklar arkadaşlığa asla....

only roses

Özel Üye
Bölüm:
MEZUN
Mevlana der ki:"Bir gün kaldığın yerden başlayacaksın, biri seni bulacak. Önce korkacaksın eski acılara yakalanmaktan, biraz ürkeceksin. Ne kadar dirensen de nafile. İnsansın sonuçta, seveceksin. Eski acılara bakıp da küsme sevdalara, gavura kızıp da oruç bozulmaz. Sök at ...kafandan acaba'ları !!! Bir kemik aynı yerde...n iki defa kırılmaz.."

sonsuz_nur

Özel Üye
Varlığında anlam belli..Yokluğundaki anlam ne ? Yok olmaların sebebi ,Yeniden Var olmak mı ? Yoktan Var eden ve Var Olan sen değilsin ki ..! Olamadığın şeye anlam verme...!

eci07

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
Aç gözlerini eyy Leyla!..
sen gördüğünü mecnun mu sandın? senin dünyana uzak olanı sen yakın mı sandın?....

sonsuz_nur

Özel Üye
Yalan zeka isidir.. Dürüstlük ise Cesaret Eger Zekan yetmiyorsa Yalan söylemeye.. Cesaretini kullanda Dürüst olmayi dene
NECÍP FAZIL KIRAKÜREK

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,728
Son üye
Merlin AI row