Güz Dönemi Final Giriş Belgeleri Açıklandı

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Katılım
9 Şub 2011
Mesajlar
6,041
Tepkime puanı
25
Puanları
48
Bölüm:
İşletme
Şehir:
Bursa
Açıköğretim öğrencileri 2019 – 2020 eğitim öğretim yılı güz dönemi dönem sonu sınavlarına 18 – 19 Ocak 2020 tarihlerinde girecekler. Sınava girecekleri okul bilgisinin ve sınavına girecekleri derslerin bilgisinin yer aldığı sınav giriş belgesi açıklandı. Uzun süredir sınav giriş yerlerinin açıklanmasını bekleyen öğrenciler öğrenci sayfalarından sınav giriş belgelerine ulaşabilecekler.

Öğrenciler Açıköğretim Fakültesi otomasyon sistemine girerek sınav giriş yerlerini öğrenebiliyor. Açıköğretim Güz Dönemi Dönem Sonu sınavına katılacak öğrencilerini sınav giriş belgelerini yanında bulundurması gerekiyor. 2019 Yaz Okulu sınavına girecek olan öğrenciler aşağıdaki linkten belgelerini alabilecekler…

SINAV GİRİŞ YERLERİ NASIL SORGULANIR?

AÖF sınav giriş yerleri resmi site üzerinden duyuruldu. Açıköğretim Fakültesi Güz Dönemi Dönem Sonu sınavları için geri sayım başladı. 18-19 Ocak 2020 tarihleri arasında yapılacak olan AÖF güz dönemi dönem sonu sınavlarının giriş yerleri belli oldu. Adaylar sınav giriş yerlerini sisteme giriş yaparak sorgulayabilecek. Sınav yeri giriş belgesinin sınava gelirken mutlaka bulundurulması gerekiyor.

AÖF sınav giriş yerleri resmi site üzerinden duyuruldu. Adaylar sınav giriş yerlerine “https://aof.anadolu.edu.tr/” internet sitesi üzerinden ulaşabilecek.

AÖF SINAV GİRİŞ BELGESİ

AÖF SINAVINA GİRERKEN GEREKLİ BELGELERİN LİSTESİ


* Fotoğraflı Sınav Giriş Belgesi
* Fotoğraflı ve Onaylı Kimlik Belgesi
* Fotoğraflı ve soğuk damgalı nüfus cüzdanı, sürücü belgesi, süresi geçerli pasaport, zorunlu askerlik görevini yerine getirmekte olan er/erbaşlar ile askerî öğrenciler için askerî kimlik belgesi, Türkiye Barolar Birliği tarafından verilen Baro Kartı/Avukat Kimlik Belgesi, Türk vatandaşlığından izinle ayrılanlar ve bunların kanuni mirasçılarına ait pembe/mavi kartlar, yurt dışında yapılan sınavlarda o ülkeye ait nüfus cüzdanı niteliğindeki resmi belge bu amaçla kullanılabilir.

2020 Güz Dönemi Dönemsonu Sınavı Sınav Giriş Yerleri Açıklandı
 

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,414
Mesajlar
134,310
Kullanıcılar
90,716
Son üye
Abdullah Kara
Üst