Güzel bir cümle yaz

Geceyi sana yazdım güneşi sana, alev alev yanıyor içimdeki sevda, yetmiyor söndürmeye denizler, ebedi aşk için hazır bu can adanmaya.

Dünyada iki tür taraftar vardır: Beşiktaşlı olanlar, Beşiktaşlı olduklarının farkına varamayanlar...

Siyahın yanına beyaz koyduk, yıllardır bu renklere biz baş koyduk, yağmurlarda çamurlarda statları doldurduk... Beşiktaş

Bazıları seviyorum derler çünkü ezberlemişlerdir , kimileri diyemez çünkü gerçekten sevmiştir

Benim ismimi duyduğunda aklından ne geçtiğini çok merak ediyorum.

Annemle tartışmamız ; 30 saniye. Annemin kendi kendine söylenmesi 450 saat.

Kendisini olmazsa olmaz görenler hasta tiplerdir. Ölçü şudur: “Olsam da olur, olmasam da olur; olmasam herhalde daha iyi olur.

Hobilerim arasında; pişman olup dönen sevgilinin ağzının üstüne çakmak var (Hakediyo valla) :p

Yok olmak bana yetecekti, hiç olmak haddime değil...

Herkes kalbinin önünü süpürsün.
Biraz temizlik.

Hayat hiçbir zaman sandığımız ve düşündüğümüz gibi bir şey değildir ama bununla beraber hayat her daim bildiğimiz gibi bir şeydir.

Bazı İnsanlar Hayatımıza , Küfürlerimize Sponsor Olmak İçin Girmişler Sanki . . !

295371_652017754812838_561738824_n.jpg

Bana "Ya benimsin ya toprağın.." dedi..Kendimi marul tohumu sandım bi an..

Sadece bir kalbi olmalı insanın, yalnızca bir kişiye yetecek kadar. Fazlasında ne gözü olmalı, ne de gönlü.

“İnsanın ham maddesi topraktır, ama fazla sulandı mı çamurlaşır.”

- Hz. Mevlana

Yalnızlığa o kadar alıştım ki, kafamdaki deli sorulara kendim cevap veriyorum.

Ruh eşi diye bir şey varsa eğer, benim ki hayatta gelmez kendimden biliyorum inadı inattır.

Geri