Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ey âşık! Korkma sev. Öldüğün yerde değil, dirildiğin yerde sev. Sana mânâ katanı sev. İki iken bir olabileceğini sev. Ona sahip çıkamam diye korkma; ikinize de sahip çıkan var nasıl olsa!
"Ne kötüdür insanın akLıyLa yüreği arasında çaresiz kaLması. Ne kötüdür an kadar yakın ßir asır kadar uzak oLması...Ve ne acıdır insanın biLdiğini anLatamaması.."ßen" deyip susması, "Sen" deyip ağLamakLı kaLması..." [NAZIM HİKMET]
yanında olup gozundekı yası sılebılsem doyasıya sana bakıp hasretımı dındırebılsem canım dedıgınde doyasıya sarılabılsem... sımdı yanında olabılsem....
Bırak... sorma! Hanesi boş kalsın ismine yüklediğim anlamın.. Aşk de, nefret de, ne dersen de.. Ben bile bilemezken bendeki vazgeçilmezliğinin sebebini bırak sözcüklerin kafası karışmasın.. Bir kelimeye bir dizeye, bir şiire sığamayacak kadar ağrılı harflerim...
Kabuğunu koparmadan ne bir elmayı soyabildim...Ne de iyileştirebildim bir yaramı... ama karşıma çıkınca kızmadım hiç elma kurduna... Bendim çünkü bıçağı saplayan onun yurduna... ..