Güzel bir cümle yaz

Gerek Yok her Sözü Laf iLe Beyana...
Bir Bakış Bin söz eder ..
Bakışdan Anlayana ..

( MevLana)

Heavy Metal, Süslü sosyete kızlarının müziği değil, onurlu insanların yaşamla mücadele öyküsüdür ;):D

Haksızlık karşısında eğilmeyiniz,çünkü hakkınızla beraber şerefinizi de kaybedersiniz

[ı]bu sona nasıl geldim diye soruyorsan,kendine sorduğun ilk soruyu hatırlayacaksın[/ı]

Doymak bilmeyen bir alev gibi kendimi yakıyor ve kemiriyorum.
Tuttuğum ateş,
Bıraktığım kor oluyor........

Hala hakettigimden fazlasını öğrenmeye ihtiyacım varken fazlasını almayacağım..

Dünyada iki tane trajedi vardır. Biri kalbinizdeki tutkuyu yitirmek, diğeri ise kaybettiğiniz tutkuyu geri kazanmaktır. "​

Hep ''Hayır'' Desede Bana Hayat, Hep ''Hayırlsı'' Diyeceğim Hayata inat ;)

Sen'den gelene gelmeyene; Ne şekilde belirlenmişse kaderime bu oyundaki biçtiğin rolüme kocaman bir 'Eyvallah' ...

Hayatın en hüzünlü anı, mevsimine kapıldığın kişinin bahçesinde açabilecek bir çiçek olmadığını anladığın andır..

Aşk iğnesiyle dikilince bir dikiş, kıyamete kadar sökülmez imiş. Aşk ile insan elbet güneşe benzer; ve aşksız gönül misal–i taşa benzer. Hayatı aşka bölünce hayat çoğalır; bütün hayatları toplasan geriye AŞK kalır...

Varlığınla yokluğun arasında kalmayacağım artık
....sadece olmayacaksın.
Sensiz kalma ihtimali olmayacak aleyhine kurulmuş cümlelerimin sonunda.
Belki birkaç satır arasında unutulacaksın bir müddet sonra.
İçimden olmayacak boş bir kağıdın gölgesine sığınmayacak sana sitemlerim.

mevlana.gif

Herkesin Bakmadığı Yönden
smiliv.gif
Bak Dünyaya!

Mevlana Celaleddin Rumi Dervis

Bavulları hep toplu

durmalı insanın... Bir gün telefonların hiç çalmayabileceği

hesaplanmalı... Tül perde arkasından misafir yolu gözlemekten

vaz*geçmeli... İhanetlere, terkedilmelere, bir başına bırakılmalara

hazırlıklı olmalı... Yalnızlığa alışmalı... Çünkü "omuz omuza" günlerin

...vakti geçti....

...Can Dündar

"Kimi güzelim der... Kimi özelim der... Ama sevgi ne güzellik nede özellik ister sevgi sadece yürek ister..."

önce lafa bakarım laf laf mı diye sonra söyleyene bakarım adammı diye

Leyla değlim dost ; lakin çağırırsan çöllere gelirim.Sana yalan halde gelmem , toplarım özümü yalın halde gelirim. Kapıyı çaldığında "kim o ? "dersen ; ben olmam kapında sen olur gelirim.Sen gel de yeter ki , yola yük olmam,yol olur gelirim..

hayatımda 3 yanlış yaptım doğmak,büyümek yaşamak bir doğru yaptım sevmek ama unut muşumki 3 yanlış bir doğruyu götürür..

Bir çivi bir nalı bir nal bir tırnağı bir tırnak bir ayağı bir ayak bir atı bir at bir kumandanı bir kumandan bir vatanı mahveder;)

Aşıkların yanışıyla gözyaşları olmasaydı; dünyda su da olmazdı ateş de.. Hz Mevlana..

giden gitmiştir gittiği gün bitmiştir ben gideni değil giden beni kaybetmiştir.

Geri