Güzel bir cümle yaz

Yorulacaksan, zorlanacaksan, şikayetçi olacaksan, keşkelere sığınacaksan,söze "ama" diye başlayacaksan, girme aşk yoluna; aşk yolunda "u" dönüşü yoktur! Aşk der ki sana: Yolumdaysan başım feda yoluna,ama bil ki seninde başını isterim yoluma. Kahır, kapris gelecekse senden amenna! Ama ayağına diken batarsa yolumda ah......

Gönlünü vermedikçe, gönül bulamazsın. MEVLANA

kız dediğin istanbul gibi olmalı
fethi zor
fatihi tek.....;)

Bir İnsana Zorla Sevdiremezsin Kendini..
"Bana Güven, Beni Hisset" Diyemezsin..
Eğer Kalbindeki Yangını Hissedemiyorsa,
Ve Güvenmeden Seviyorsa, Ona Tek Bir Söz Söyleyebilirsin;
Sen Bilirsin..

Küçük bir kız çocuğu olduğum günlerden beri bana hep aynı şeyi söylediler:
'gerçekleri gör!', evet ama beni mutsuz eden gerçeği görüp de ne
yapayım? siz ne isterseniz düşünün, ben yalanları severim. hayalleri,
düşleri, kimseye bir zararı olmayan yalanları...

Kürşat Başar-Baş Ucumda Müzik

Gençken bilgi ağacını dikmezsek,yaşlandığımız zaman gölgesine sığınacak bir yerimiz olmayacaktır.

" Sanki aşk sustu'' dedim.
'' Aşk hiç susar mı?'' dedi.
'' Sen susuyorsun ya'' de...dim.
" Ben aşk mıyım?'' dedi.
" Aşksın...'' dedim.
...Sustu...

Necip Fazıl Kısakürek

Rüzgara tüküren kendi suratını ıslatır. Silmek için mendil arasa nafile, öylelerini hep birileri mendil gibi kullanıp fırlatır..

Eden kendisine eder. Yapan bulur ve çeker.. Unutma ! Kazanmak koca bir ömür ister, kaybetmeye ise anlık gaflet yeter

Bazen dayanmaktır sevmek; hayat nereden vurursa vursun ayakta durabilmek... Bazen yaşamaktır sevmek; soluksuz ciğer gibi sevgisiz kalbin duracağını bilmek... Bazen ağırdır sevmek; sevdiğine layık olabilmek... Ve bazen hayattır sevmek; birini çok uzaktayken bile, yüreğinde taşıyabilmek...!

Bazen Yıldızları süpürürsün farkında olmadan Güneş kucağındadır, bilemezsin Bir çocuk gözlerine bakar, arkan dönüktür...Yüreğinde kuruludur orkestra, duymazsın Koca bir sevdadır yaşamakta olduğun,anlamazsın Uçar gider, koşsanda tutamazsın!...

Sevgili, seninle ben pergel gibiyiz İki başımız var, bir bedenimiz Ne kadar dönersem döneyim çevrende Er geç başbaşa verecek değil miyiz?........

Zihin fukara olunca, fikir ukala olur !

Ahir zaman aşkları...
Yaşadıklarını üç harften ibaret görenler,çözemezler gizini..
Bilmezler ki ayn'ın içi Cennet,
şın'ın içi Cehennem
ve
kaf'ın içi de Araf'tır.

...

kaybettiğinde değil
vazgeçtiğinde yenilirsin!!!

Yetimleri ezeni,garibana zulmedeni,ana babasını döveni,kral olsa tahtında mafya olsa mekanında deşerim

Toprak ıslak,

Yaprak ıslak,

Ruhum ıslak,

Kalbim ıslak,

Gözlerimi ıslatmak istersen, Nafile,

Onlar,

Zaten ıslak...

Aşk için iki insan gerekir sadece bi taraf insan olunca yetmez aşka aşk iki insana layıktır ~

Geri