Güzel bir cümle yaz

Tüm aşklarda Juliet sıkıntısı yaşanırken, kelimelerimin ışıklarını kapatıp gidiyorum…
Bilsen seni nasıl sevdim…
Bunun için bütün kadınlardan özür diliyorum!

Dünya küçük demişlerdi, nerdesin
Kuyruğunu bırakması gibi bir kertenkelenin
Kim böyle orta yerde bırakır
Ve yazmaz birkaç satır.

Velhasıl hemen giyindim kahvaltımı ettim bir boşaldım bir doldum..
Sonra oturup vesaire olmaya karar verdim..

Söz sana geldiğinde, ketum bir imla verip yüzüne konuşur musun, yoksa a'raf'ın cennet yanında ama cehennem yanıklığında susup 'susacak var mı' dersin¿
Kahraman Tazeoğlu-Eyvallah...

Pek az kadınla - erkek birbirlerinin ruhlarını, bedenlerinden önce çırılçıplak görebilir. pek çoğu da, ruh kısmını çıplak olarak göremez; hiçbir zaman...

Küçük çocuklar, annelerinin öptüğü yaraların iyileşeceğine nasıl inanırlarsa, birbirine aşık insanlar da, küçük bir öpücüğün bulutları yok etme gücüne inanırlar. ve herşey inanmakla başlar...

Ya İslamla Yükselir

Ya İnkarla Çürürsün

Bu Yol Mezarda Bitmiyor

Gittiğinde Görürsün

Öyle zengin bir eş istiyorum ki cebinde beş parası bile olmasın yüreğinde ALLAH korkusu çeyizin de de sadece KURANI KERİM olsun

Namazgah Gibiydik Seninle; Beş Vaktinde Bir Hece, Her Hecende AşK-ı Besmele

Bak şimdi gönülsüz gittiler senden gönlünü çaldıkların...

Bir insanın yüzünü asık, bin parçaya bölünmüş bir şekilde bırakırsan, birleştirmesi mucizeyle bile mümkün olmayan bir vazoyla aynı kefeye koyabilirsin artık onu...

Yara açıktır ve hep içerlere işler. hayatı senin gibi görmeyenlere anlatsan dinlemezler.
dinleseler inanmazlar. ”biz böyle görmüyoruz senin ruhun hasta” derler.
kendin gibi birini bulana kadar hastasındır!..

ben umutlarımı boş kovanlara doldururum
acemidir aldığım nişanlar ben her aşkta;
kendimi vururum.......

Bu şehre Hep mi yağmur yağar YAR 'la karışık ? Ya da Hep mi ayrilik Yağar AŞK 'la karışık

Dediler ki; "yaşından çok daha olgunsun." Evet, dedim. Çünkü hep büyüklük bende kaldı...
M.Mungan

Nihat Doğan gece yataktan düşmüş kalkmış tekrar yatmış yine düşmüş demişki: iyi ki az önce yerden kalkmışım yoksa üstüme düşcektim :D

Hayat çatlak bardaktaki suya benzer.! İçsende tükenir içmesende.! Bu yüzden tat almaya bak çünkü yaşasanda bitecek yaşamasanda..

Hani bazı şehirler vardır ya saat 10′dan sonra kimsecikler olmaz...İşte senden sonrası on′dan sonrası...

Sıkboğaz etme, sana borcumu ödeyecek son nefesim
Gel gör ki neylersin
Ağzımda besmelesiz bir cümle var şahadetten önce;
...
Sen Herşey’imsen, ben bir Hiç’im!

Geri