Güzel bir cümle yaz

Dikkat ey aşk; sevinçlerin, kimseyi incitmesin!

‎"Sen" böyle güzelken bana söz düşmez..bakma böyle yazılar yazdığıma,ben aslında "İkra!" emrine amade, "seni" okuyorum...♥♥♥

Bir insanın yalnızlığı hayattan korkusudur...

Sevdiğim ikinci kadındın sen benim. İlki doğurdu, sen öldürme !!!!

Hani Derlerya,Elini sallasan 50'si diye,1 tane olsun sonsuz olsun,49'u ona kurban olsun ~ ♥ :)

"Bir çerçeve gibidir hayat. Bazen dışına çıkamayacağın anlar olur; ama önemli olan çerçeveye koyduğumuz resimdir."
(Aşk Tesadüfleri Sever)

Sonbahar! Neden sana hep hüzün yüklenir¿ Yapraklar sen gelince gazel olup cananından ayrıldığı için mi¿ Gökyüzü en çok gözyaşlarını seninle döktüğü için mi¿ Adının başındaki SON mu seni böyle kederlendiren¿ Yoksa sevinçlerimizin üstünü yorgan misali örten acılarımız mı sana bu sıfatı layık gören¿ Ne gazeller, ne gözyaşları, ne de acılar sebep buna… Sen ne dersen [...]

Sana bir şiirler olmuş sevgilim. Yüzün-gözün söz içinde. Hangi imla kitabına baksam, "ben" den ayrı yazılıyorsun.
Özdemir Asaf

‎''Şimdi bu acıya bir son vermesi, kendisini terk etmesi, sonsuzluğa bırakıp git...mesi için birbirine yalvaran iki yüreğiz artık... ''ayazda iki yürek'' gibiyiz... sen benim şizofren aşkımsın... bense senin sızlayan vicdanın...''

Seviyorsanız , sevdiğinizin ismini hiçbir yere kazımayın .Gün gelir ondan ve ona dair herşeyden nefret edersiniz.
Onsuz yapamayacağınızı ona hissettirmeyin , onu kaybedersiniz
Ve en önemlisi sizi başkalarıyla kıyaslamasına izin vermeyin ,kıyaslıyorsa bilinki onun için bitmişsiniz [MuHaMmEd]

''Benim sevdasında bencil; ama yüreğinde sağlam sevdiğim. Aklıma gelişini seveyim: ne güzel darma duman ediyorsun beni.''

Sakla samanı gelir zamanı derler ya ;
Ben samanı değil ne zaman biteceği belli olmayan zamanı saklıyorum , olursa mutlu bir günümde harcamak umuduyla [MuHaMmEd]

".. /.. KaLacak yerin yokmu sen'in hep akLımdasın.. /.."

Bilmediklerimi ayağımın altına alsaydım başım göğe ererdi. (İmam-ı Azam)

Geçmişin izi kalır çaresizce belki. İs gibi yayılır geleceğe...

'Aaay ben sadece erkeklerle anlaşabiliyorum' Diyen kıza usulca sokulup kaça anlaşıyosun diyesim var ama ayıp olur :D

Düştün Yine Aklıma.. Düş'tün Uyandırma !

Keşke şöyle yapsaydım belki severdi” deme. O senin için ne yaptı da sevdin sanki ¿ Akıl işi değil, gönül sevdimi gerisi bahane.
Cemal Süreyya

İnsanlar hep birilerinin peşinden koşarlar, ama dönüp de kendi peşlerinden koşanlara hiç bakmazlar...

Geri