Güzel bir cümle yaz

ehli irfan arasında aradım kıldım talep:
her hüner makbul imiş illa edep illa edep.

neden geldim yar konusu hasret olan ellere;
varıp gidem yağmur suyu şerbet olan yerlere...

Seni göklerde ararken secdelerde buldum ya Rab!

5 dakika önce mutsuzluktan ölürken, 5 dakika sonra beraber kahkahalar attığım insan; benim için herkesten değerlidir.

Herkes gibi davranmaya başladığında, verdiğin o büyük değeri; herkese verdiğin değere indirgiyorsun. Çünkü hiçbir farklılığı kalmıyor.

Geçmişe ait olan ben değilim. Geçmiş bana ait.
Mary Antin

Yorma kendini, bırak hayatına eşlik etmek isteyenler seninle gelsin. ' Bukowski '

Bozulan dostluktan sonraki nefret, meyvelerin en öldürücüsüdür.
G.E.Lessing

Türkiye'de her 5 kadından 2'si eşlerinden şiddet görüyor. Yani, her 5 evli erkekten 2'si kendini hala 'adam' sanıyor.

Yüz kişinin içinde aşık, gökte yıldızlar arasında parıldayan ay gibi belli olur. Mevlana

Aynı yolu beraber yürüdüğümüzü sandığımız insanlar, aslında bize sadece gidecekleri yere kadar eşlik ediyor.

Aşk; Kaçmaktan çok kovalamayı, görmekten çok düşlemeyi, sevmekten çok özlemeyi sever ve Aşk öyle haindir ki nerede imkansız var onu seçer.

Karanlık aydınlıktan, yalan gerçekten kaçar... Güneş yalnız olsa da etrafa ışık saçar... Üzülme doğruların kaderidir yalnızlık, kargalar sürüyle, kartallar yalnız uçar...

Aşk; kadındır. Bu yüzden hiçbir kadını "Sen bana aşık değilsin." diye suçlayamazsınız. O'nu kendinize ait hissettiremiyorsunuzdur.

Sessizlik De Bir Çeşit Konuşma Sanatıdır. HAZZLİTT

Hayatıma hiçbir pozitif etkisi olmayan insanların hayatım hakkında bana akıl vermeye çalışmaları benim umrumda mı? Değil.

Şarkıdaki melodi, doğadaki bahar.
Kalbimdeki yara, hepsi senin için.
Çoğu kez duygular anlaşılmaz ifadeler tutuk.
Eğer söyleseydin sevdiğini benim olurdu mutluluk..

Geri