Güzel bir cümle yaz

Duydum ki kapıma gelmiş, tokmak olmadığı için kapıya vurmadan geri dönmüşsün.
Bilmez misin, kalp kapısının tokmağa ihtiyacı yoktur; o ancak içeriden açılır...

(Hz. Mevlana)

Kapına geldim ve ben olmaktan vazgeçtim.
Sen 'kim o' de yeter ki:
Çünkü, kim olmamı istiyorsan o olmaya geldim...

(Victor Hugo)

Akıllı insanlara gülmek, delilerin ayrıcalığıdır.

(Jean de La Bruyere)

Cesaret korkunun yokluğu değil, korkuya direnmek, korkuya hükmetmektir.

Başarılarım, gençliğimdeki hayallerimin ürünüdür.

Yaşam, çok zalim bir öğretmendir. Önce sınav yapar, sonra dersi verir

Annesinden dayak yediği halde yine"anne" diye ağlayan bir çocuktur,aşk.

Erkeği çekici yapan 3 şey vardır: Gülüşü - Ses tonu - Parfümü.

5 erkekle birlikte yasayip da hiçbirine belli etmeden hepsini ayni derece seven bir kadina '' ANNE ''derim ben sadece..

Ve AŞK;
nefsine hakim olabilen yiğitlerin işidir...

İşinizin çok önemli olduğunu düşünüyorsanız, bu sinirlerinizin ciddi biçimde bozulduğunun en açık göstergesidirr

Şen adam güneşe benzer, girdiği yeri aydınlatmış olur.

Mutluluk, gençlikte beklenmedik şeylerde, yaşlılıkta ise alışkanlıklarda aranır.

Dinlerseniz, size her zaman doğru yolu gösteren bir sesin var olduğunu unutmazsınız.

Soyulduğu halde gülen adam hırsızdan bir şey çalmış demektir, boş yere üzülen ise kendi kendini soyar.

Bir insanı herhangi bir davranışa zorlayan iki neden vardır: Akla yakın neden, gerçet neden.

Bazen ona bişeyler yazarsın, yazar silersin. Yazar silersin. O hiçbirini okumamış olur; ama sen hepsini söylemiş olursun.

Sonsuza kadar mutlu yaşadılar, ama ayrı ayrı.

Sevmediğin birine AsLa seni seviyorum deme... İçinde olmayan duygular varmış gibi söz etme. Kimsenin hayatına kalbini kırmak için girme. Sevgi dolu bakan gözlere asla YALAN söyleme. Çünkü birine verdiğin en büyük acı, aşık olmadığın birine kendini aşık etmektir...

Bütün dünyayı istediğim renge boyayıp,bu rengi insanlara bütün sevginle dağıt,kendini sevginin bir rengi diye tanıt.çünkü senin varlığın sevgiye en güzel kanıt.

Geri