Güzel bir cümle yaz

Ne zaman ki dinlediğiniz şarkılar size O'nu hatırlatmaz; işte ancak o zaman hayattan bi tat alabilirsiniz.

Güç ve güveni hep dışımda aradım. Ama bunlar insanın içinden gelir ve her zaman oradadırlar.

Havlayan bir köpek, uyuyan bir aslandan daha çok işe yarar.

Büyük işler başarmak için üstün yetenekli olmak gerekmez. İnsanüstü değil, ama insanların içinde onlarla birlikte olmak gerekir.

Planlama birçok kişi tarafından, harekete geçiş ise bir kişi tarafından yapılır.

Bazen diyorum ki; ne olacak söyle gitsin. Sonra diyorum; söyleyince ne olacak, sus bitsin.

Bir kadın, hem güzelliğinin farkında olup, hem de mütevazi kalabiliyorsa, güzel bir kadından önce, güzel bir insandır.

Bilirsin; noktayı koymak ne kadar zor olsa da, tamamlanmış cümleler eksik kalmışlara göre daha az acı verir.

Sakın görünüşe aldanma; Görünüşte herkes insandır.

Bulutlara yükledim özlemimi; şimşeklerle çaktırdım sevgimi; Yağmurlar yağdırdım gözyaşlarımla; küçük melekler gönderdim seni öpmeye geldilermi?

Güneşin ilk ışıkları gününü aydınlattığında ve içinde doğan nedensiz sevinci biriyle paylaşmak istediğinde, pencereni aç yeter.Ben o tatlı sessizlikte seninleyim!

ya benimle gelirsin yada otobanda inersin sen otobanda inmeyi seçtin bundan sonra ancak otostop çekersin

Hissettiğini Hissettiğini Hissettiğinde,
Hissettiğini Hissettiğin His Aşktır...

Kim demiş güle dikenin himayesinde, dikenin itibarı gülün sayesinde..

Gözlerin gözlediğim gözleri gözleseydi gözlerinle gözlerim göz göze gelirdi..

Hiç olmassa bir GÜL ver,GÜL veremiyorsan bir GÜLÜVER.

Ben Güzel Söze Güzel Söz Demem, Güzel Söz Benim Olmayınca

Hayır unutmadım. Yokmuşsun gibi davranıyorum.

Geri