Hangi a.ö.f kursu ?

J0KER

Yeni Üye
MRB ıktısat 4sınıfa gectım ve ılk defa aof kursuna gıtmek ıstıyorum ist dayım bana onerebılecegınız bır kurs varmı varsa neden o ?
ve sızce 4 sınıfın zor derslerı neler hangılerınden kursa gıtmem lazım ? sagolun

sınırlar

Yeni Üye
:)

MRB ıktısat 4sınıfa gectım ve ılk defa aof kursuna gıtmek ıstıyorum ist dayım bana onerebılecegınız bır kurs varmı varsa neden o ?
ve sızce 4 sınıfın zor derslerı neler hangılerınden kursa gıtmem lazım ? sagolun
Slm Aleyküm.3 sınıfta Murat Dersanesine gittim çok memnun kaldım. Ancak en önemli ayrıntı başarı tamamen sana bağlı.Dersane seni çalışmaya motive eder Ve güzel kestirme taktiklerle kavramanı kolaylaştırır :)
Pahalı gelebilir ama değer ..

ugur2009

Yeni Üye
mecidiyeköy de analiz dershanesi var.geçen sene bende oraya gittim.bu sene bende 4 sınıfım.çok memnun kaldım.bütünlemeye bile ders bırakmadım. tavsiye ederim. ders başı 150 tl gibi bi fiyatı var. ders kitabı ve önceki çıkmış sorularda fiyata dahil

avci41

Yeni Üye
bende 3.sınıfa gectim acaba dersaneye gitsemmi die düşünüyorum bide fiyatlarını bbilen varsa yazarsa cok iyi olur.

weeping eyes

Özel Üye
dersane sadece sizi yönlendirir ve eksik olan şeyleri ( ders çalışma tekniği,motive,sınava hazırlama ) size aktarır iş yine sizde bitiyor dersaneden istediğiniz kadar bilgiyi alın eğer onu yoğuramazsanız hiç bi işe yaramaz boşuna zaman,emek ve para kaybı olmuş olur.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar