Hangi yayın daha iyi????????

harun_73

Özel Üye
Mrb arkadaşlar kamu yönetimi 3. Sınıf okuyorum hangi yayını tavsiye edersiniz

güldeste

Yeni Üye
mrb harun bende kamu 3. sınıf okuyorum yargı kullanıyorum ve şidddetle tavsiye ediyorum herkese...

harun_73

Özel Üye
yazan arkadşlara teşekkür ederim ben geçen sene egem yayınlarını kullandım derslerimi verdim. genel yargı veya murat yayınları kullanılıyor..

--merve--

Yeni Üye
gercegi sölemek gerekirse ben hiç bir yayın kullanmadım sadecec bu siteden yararlandım ve çıkmış sorulardan çalıştım suan 2.sınıfım...:) ama arkadslrdan daha cok murat yayınlarını sölüolar...:)

jojo

Yeni Üye
Mrb arkadaşlar kamu yönetimi 3. Sınıf okuyorum hangi yayını tavsiye edersiniz
mrb harun,
ya aslına bakarsan fark etmiyor. arkadaşların yorumlarını okuduğumda görüyorum ki herkes değişik kaynaklar kullanarak geçtiklerini dile getirmişler.ben 2 yıldan beri muratla başladım aof hayatıma:) muratla bi 2 yıl daha devam edicem:) sana tavsiyem hiç yardımcı kıtabını değiştirme.2 yıl boyunca hangi kaynağı kullandıysan, ondan yararlandığınıda eminsen hiç düşünme onla devam et derim ben.hersene kaynak değiştirmenin hiç gereği yok ;)

güldeste

Yeni Üye
jojo haklı harun ben 1. sınıfta yargı 2. sınıfta murat kullandım çok zorlandım değiştirince ama yine yargı aldım.sende hangi yayınla başladıysan onunla devam et bencede

harun_73

Özel Üye
jojo güldeste konuyla ilgilenen herkese teşekkür ederim öyle yapacağım geçen sene kullandığım yayına devam edeceğim..

Hazır-Cevap

Özel Üye
Bende murat yayınlarından çalışarak 3.sınıfa geçtim.
Çoğu kişiden de murat yayınlarının ismini duyuyorum.

ksenel

Yeni Üye
Murat tan başkasını deneme.ben bu sene denedim tek dersle kaldım.diplomamı alamadım ve dikey geçiş yapamadım. :)

AktüeL

Özel Üye
mrb harun bende kamu 3. sınıf okuyorum yargı kullanıyorum ve şidddetle tavsiye ediyorum herkese...
Kesinlikle ve kesinlikle katılıyorum.
Muratı da bilen birisi olan Yargı'yı tek geçerim.
Murat sadece ünlü ama unutmayalım ki Türkiye'de "bireysel öğrenme stratejilerine uygunluk belgesi" MEB ile ortaklaşa yürütülen çalışma sonrası Yargı'ya verildi. Murat ünlü olduğu için herkes murat diyor, madem ki o kadar ünlü, alsaydı belgeyi.
Ben 3. sınıfta yargı ile hazırlandım, hiç alttan dersim yok ve onur belgesi aldım.
Yargı'dan son sınıfta da vazgeçmeyeceğim.

harun_73

Özel Üye
bende geçen sene egem yayınları kullandım memnundum güzel hazırlamışlardı geçen senelerde çıkan soruların altı çizilmiş ömenli gördüğü yerleri de söylüyor hiç alltan dersim de kalmadı bende murat veya yargı kullanmayı düşünüyordum ama bulunduğum yerde sadece egem yayınları vardı.

sonsuz_nur

Özel Üye
bende geçen sene egem yayınları kullandım memnundum güzel hazırlamışlardı geçen senelerde çıkan soruların altı çizilmiş ömenli gördüğü yerleri de söylüyor hiç alltan dersim de kalmadı bende murat veya yargı kullanmayı düşünüyordum ama bulunduğum yerde sadece egem yayınları vardı.
yalnız egem yayınlarında sadece ana dersler var digerleri yok murat yayıncılıkta yargı yayıncılıkta varmı bilmiyom varsa alırım

AktüeL

Özel Üye
Herkes bildiğinden şaşmasın, fazla da söylenecek bişey yok aslında.
Kullanacağınız yayını internet sitesinden takip edin. Tek diyeceğim bu.
Yargı yayınları için
Tıklayınız.

harun_73

Özel Üye
aslında egem yayınları konu anlatmı iyi ama kitaplarda basım hatası vardı bazı sayfalar tamamen boştu onun için egemden geri attım murat yayınların da çok klasik sanki hep aynı 10 yıl önceki bu günkü kitap aynı yargı kaldı ellimzide :)

Hazır-Cevap

Özel Üye
aslında egem yayınları konu anlatmı iyi ama kitaplarda basım hatası vardı bazı sayfalar tamamen boştu onun için egemden geri attım murat yayınların da çok klasik sanki hep aynı 10 yıl önceki bu günkü kitap aynı yargı kaldı ellimzide :)

Murat yayınları klasik diyorsunuz :) ama yardımcı kitaplar arasında başta geliyor.Çoğu kişi o kaynaktan yararlanıyor.Tabi bir de herkesin tercih meselesi.Hangi kitabın anlatımını beğeniyorsanız size yararlı gelen de sonuçta odur.

esmeralda27

Yeni Üye
bende muratla bıtırdım işletmeyı guzeldı.ama yargıyıda merak ettım sımdı tekrar okursam onu alırım.egem de guzel dıye duydum ayrıca

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd