Hangi yayın daha iyi????????

pegasus_dna

Forum Editörü
offff kafam karıştı yaaa adam gibi biri çıksın mezun olanlardan desin bu yayın daha faydalı diye... iktisat için hangi yayın iyi murat dediler aldım bulana kadar canım çıktı.

sonsuz_nur

Özel Üye
herkes adam gibi fikrini söylüyo zaten daha açık nasıl anlatabilirki bildigini al o zman

pegasus_dna

Forum Editörü
herkes adam gibi fikrini söylüyo zaten daha açık nasıl anlatabilirki bildigini al o zman
ben 1.sınıf iktisatım dolayısıyla hangi yayının daha başarılı olduğunu bilmiyorum . abi ablalare sordum okuyan bilen yardımcı kitaplarr herkes murat dedi ... şimdi yargı ,egem denilince çaresiz kaldım budur.

pegasus_dna

Forum Editörü
ayrıca mezun olanlardan birileri çıksın deidm tecrübelriden faydalnmak adına vahidem :D:D

hartzeiyn

Yeni Üye
Bende 3. sınıf iktisat okuyorum.dikey geçiş yaptığım için yayınlar konusunda bilgim yok.3. sınıf iktisat için ne tavsiye edebilirsiniz arkadaşlar ?

MasterOfPuppets

Yeni Üye
Ben geçen kitap almaya gittim en iyi yayın evi güvender dedi kitapçı. Tartışılır ben pek anlamıyorum ama adamın söylediğine göre öyleymiş.

ksk_prens

Yeni Üye
Bölüm:
Kamu Yönetimi
sn kitap evine bakarsan o kıtap satmaya bakar murat yayın şaşmacan dediğım gıbı muratta gecmıs yılların sorularıda var

E

_elmayra_

Misafir
Ben geçen kitap almaya gittim en iyi yayın evi güvender dedi kitapçı. Tartışılır ben pek anlamıyorum ama adamın söylediğine göre öyleymiş.
Açıköğretim için güvenderi hiç duymadım ben.Genelde yargı,karaca ve murat yayınları yaygındır.
Ben murat yayınlarından memnunum.Vize sınavlarından birebir çıkan sorular oldu.Tavsiye edebilirim;)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd