BİR SEN VARSIN ZATENay canım benimmm sana olmazmı aç canım ekmeğini koyayım sana bol domatesli koyayım sitemizin gelini olacaksın sana özel olsun tabi
Aaaa.. Aşkolsun.. Çiğköftemi paylaştım senle.. Bu kıyağı pek kimseye yapmam ben ehehBİR SEN VARSIN ZATENHAVVAJIM..
NE BİLİM BEN HEP BİŞEY YAZIP CEVAP GELMEYİNJE GİDİYODUM BEN YAAaaa.. Aşkolsun.. Çiğköftemi paylaştım senle.. Bu kıyağı pek kimseye yapmam ben eheh![]()
YANLIŞ ANLADIM GALİBA ÖZÜR DİLERİM.SENİDE EVLİ YAPTIM RESMEN BEN YAKINDA BABANE OLCEM DAcanım ben evli değilim beni kimse almıyo ama senin için hayali olarak evli olabilirim mesela kıvanç tatlıtuğla evli farz edebilirsin
Havvanın kendisi baby dahazaten. Ne evliliği kıs. daha büyümedi oEvlilik Nasil Gidiyor Janem..baby Nekadarlik??
osaman ben ana kucağındayım ihihi,ama ya nasip dijez 11 MAYISTAHavvanın kendisi baby dahazaten. Ne evliliği kıs. daha büyümedi o)
he valla öyleYANLIŞ ANLADIM GALİBA ÖZÜR DİLERİM.SENİDE EVLİ YAPTIM RESMEN BEN YAKINDA BABANE OLCEM DAp diomusun)
inşallah mutlu olursunosaman ben ana kucağındayım ihihi,ama ya nasip dijez 11 MAYISTA![]()
aşkolsun sanainşallah mutlu olursun) hem sen kendine küçük mü diyosun.. evde kalmışssın haberin yok
![]()
![]()
ben evleniyom iimiben geldimm hayırdır kim evleniyo kim evde kalmış yaww![]()