Haniymiş Muhabbet Kuşlari

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
olur bazen böyle başka sitelerde yaşıyodur bu tarz problemler[/QUOT]
DOĞRUDUR OLUR..AMA İNSAN SIKILMIYO DEĞİL YANE
Sitemiz büyüdükçe ihtiyaçları da aynı oranda büyüyor.. Şu anki kullandığımız hosting paketi artık siteyi kaldırmaz hale geldi bu nedenle ek arayışlar içindeyiz.. Kısa süe içinde daha kapsamlı ve hızlı bir serverda devam edicez.. Bu bize ağır maddi külfetler getirecek ama inanıyorumki biz alt yapımızla sizde siteye katılımlarınızla bu külfetlerin altından kalkabileceğiz..

ogrenci_84

Özel Üye
sus kız yeni açıldı site kapatıverirler görürsün sonra siteyi
ANA ŞAKADANDA ANLAMAZLARSA NEDİYİM BEN ONLARA BİLMEM..ZATEN İŞ YERİNDEDE ANLAMIYOLAR.FALLA İNSANLARIN İÇİ ÇÜRÜMÜŞ.NERDE O ESKİ GÜNLER..HAYATA BAKIŞ AÇILARI ARTIK BUNLAR BANA NE DESEDE ÜZERİNE ATLASAM CİNSİNDEN OLMUŞ..

havva578

Özel Üye
Sitemiz büyüdükçe ihtiyaçları da aynı oranda büyüyor.. Şu anki kullandığımız hosting paketi artık siteyi kaldırmaz hale geldi bu nedenle ek arayışlar içindeyiz.. Kısa süe içinde daha kapsamlı ve hızlı bir serverda devam edicez.. Bu bize ağır maddi külfetler getirecek ama inanıyorumki biz alt yapımızla sizde siteye katılımlarınızla bu külfetlerin altından kalkabileceğiz..
kalkarız evellah biz aöfdestekçiler hangi yükün altından kalkamadıda bunun altındanmı kalkamayacakkk

ogrenci_84

Özel Üye
ABİ FALLA BİZ BİŞEY YAPMADIK.SADEJE KONUŞTUK.BUNLARI BİLİOK ZATEN.AMA SİZDE BİZE HAK VERİN.DÜŞÜNÜN BİR BANKADASINIZ VE TANIDIĞINIZ YOK VE SAATLERCE SIRA BEKLİYORSUNUZ NE YAPARDINIZ??

ogrenci_84

Özel Üye
BAKIN ŞUNU HİÇBİR ZAMAN UNUTMAYIN BEN HERZAMAN ESPİRİDEN YANAYIM.YERİ GELİNCE CİDDİ DE KONUŞURUM.AMA İŞİM İNSANLARI GÜLDÜRMEKTİR(ÇÜNKÜ BEN ŞEBEĞİM:p) NEDENSE MESLEĞİM GİBİ BİŞEY OLMUŞ.BENİM İÇİN BİR TEBESSÜM YETER..

havva578

Özel Üye

ogrenci_84

Özel Üye
mecburen beklerdim ben olsam neyse bunlarla fazla kafa yormayalım nasılsınız görüşmeyeli
BEKLEMEZSİN DEMİYORUZ BENDE BEKLERİM AMA BENİ DÖRT DUVAR ARASINDA BİŞEY BEKLERKEN GÖRMEK İSTEMEZSİNİZ.NORMAL HAVA NASIL KAPALI OLURSA(BU SEN DEĞİLSİN:)) İÇİNİZ DARALIR BUDA BÖLE BİŞEY NEYSE JANEM BEN İYİYİM ALLAHA ŞÜKÜR HERŞEY GÜZEL GİDİYOR..SENDEN NE HABER??

havva578

Özel Üye
kız öğrenci arkadaşların mürekkebi bitmiş heralde seninde az kaldı sanırım ben bi koşu alıpta geleyim

havva578

Özel Üye
alın size mürekkep bu kıyağımı unutmayın haa

havva578

Özel Üye
öğrenciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii84

havva578

Özel Üye
al güzelim kullan kemancı başımın tacı uyudunmu

kemanci_33

Yeni Üye
Bu Yazilarimizin Altina Resim Nasil Ekliyoeruz.mesela Havva 578 In Paylaşmak Güzeldiri Eklediği Gibi

kemanci_33

Yeni Üye
Yok Sizi Dinl,iyoum Benn.raatsiz Etmek Istemedim.biraz Ince Düşünceliyimde:)

havva578

Özel Üye
profiline git signatür ayarlarından düzeltebilirsin altta resim linki var zaten bende değiştirecem zaten signatürümü

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar