harç paraları

catzilla

Yeni Üye
2. sınıf harç paraları 1 ila 25 aralıkta bankaya yatırılacak diye duydum.

miktarı hakkında bilgisi olan varmı acaba...???

rainbow

Özel Üye
2. sınıf harç paraları 1 ila 25 aralıkta bankaya yatırılacak diye duydum.

miktarı hakkında bilgisi olan varmı acaba...???

KAYIT YENILEME

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

-Planlanan Kayıt Yenileme Tarihi
01 Aralık 2009 - 25 Aralık 2009

-Planlanan Mazeretli Kayıt Yenileme Tarihi
22 Aralık 2009 – 25 Aralık 2009

Size gelecek klavuzda yazacak harç parası .Ordaan öğrenebilirsiniz.başarlar.

CleineR

Yeni Üye
KAYIT YENILEME

2009-2010 Öğretim yılı Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakültelerinin planlanan kayıt yenileme tarihleri aşağıda verilmiştir.

Size gelecek klavuzda yazacak harç parası .Ordaan öğrenebilirsiniz.başarlar.
bu tarihler kesinse iyimiş daha çok var :) Harç miktarını Altdan ders bırakma etkiliyormu acaba :s

yetütfatma

Yeni Üye
arkadaşlar ben birinci sınıfı borçlu geçtim ikinci sınıfta kaldım ikinci sınıfı tekrar okuyacağım ödemem gereken harç ne kadar bunu bilmek istiyorum kitap parası falan ödememe gerek yoktur herhalde

rainbow

Özel Üye
arkadaşlar ben birinci sınıfı borçlu geçtim ikinci sınıfta kaldım ikinci sınıfı tekrar okuyacağım ödemem gereken harç ne kadar bunu bilmek istiyorum kitap parası falan ödememe gerek yoktur herhalde

Hayır kitap parası zaten ödediğiniz harç parasının içinde mevcuttur.Size gelecek klavuz içerisinde yazacak ne kadar harç parası ödemeniz gerektiği.İyi forumlar.

dilasude

Yeni Üye
selam ben 1.sınıfta kaldım harç parasını yatırma tarihi ne zaman bilginiz var mı??teşekkürler

rainbow

Özel Üye
selam ben 1.sınıfta kaldım harç parasını yatırma tarihi ne zaman bilginiz var mı??teşekkürler

KAYIT YENILEME

iltanyolay

Yeni Üye
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım sizlere bir sorum olucak eskişehir anadolu üniversitesi iktisat fakültesi kamu yönetimi açık öğretim harçı ne kadar cvplarınız için şimdiden tşekkürler

nur3434_01

Yeni Üye
birileri bana lütfen türk dili ve edebiyatı harcının ne kadar olduğnu yazsın.hukuk fak mezunuyum bu yıl sınava girdim ek kontnjndan tercih yaptım edebyat geldi ama hiç bi fikrim yok.aöf den nası okunuo onuda bilmiorm lütfen bana cvp vern.buarada son kayıt tarihi nezamn?????

dilasude

Yeni Üye
slm adrese gönderilecek olan klavuzdan söz ediliyor o klavuz ne zmn gelecek.bide adres değişikliğini nasıl hallediliyor.yardmcı olursanız sevnrm

ezgili

Yeni Üye
slm ben iktisat birinci sınıfta 3 dersten kaldım senenin bütün derslerinden mi sınavlara gircem yoksa kaldıgım derslerden mi kafam karıştı herkes bir şey söylüyor bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olun

can[1]tanem

Yeni Üye
slm ben iktisat birinci sınıfta 3 dersten kaldım senenin bütün derslerinden mi sınavlara gircem yoksa kaldıgım derslerden mi kafam karıştı herkes bir şey söylüyor bu konuda bilgisi olan var mı yardımcı olun
merhaba

Sadece kaldıgınız 3 dersten sınava gireceksiniz...Başarılar ;)

beldarr

Yeni Üye
meraba ben 3 sınıf işletme ögrencisiyim ilk taksidimi ödededim ve 26 sında bu ayın 2 ci taksitler son ben ödeyemiyorum bu 2 taksidi daha sora ödeyebilirmyim ödeyemezsem orun olurmu lütfen cavaplayın...

Mustafa ŞENÇALAR

Özel Üye
meraba ben 3 sınıf işletme ögrencisiyim ilk taksidimi ödededim ve 26 sında bu ayın 2 ci taksitler son ben ödeyemiyorum bu 2 taksidi daha sora ödeyebilirmyim ödeyemezsem orun olurmu lütfen cavaplayın...
Yok arkadaşım bi sorun olmaz rahat ol daha sonra odersen yukarıda arkadşlarda paylaşmış zaten birazcık faiz odersin yani bi sorun olmaz istersen haziranda ode:):)

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd