iki tane aöf diploması alınır mı

hasdil

Yeni Üye
slm ben aöf lisans bölümünde okuyorum lisans bitince başka bir önlisans aöf okuyabilirmiyim bana bir arkadaşım olmaz dedi lisansdan sonra önlisans okutmazlar dedi işletme 3 okuyorum bitince adalet myö okumak istiyorum malum daha yeni acıldı cevaplarınızı bekliyorum

AsenA_38

Yeni Üye
bunu bende merak ediyorum ama hiç bir fikrim yok cevaplar benimde işime yarayacak

didi_

Yeni Üye
Merhaba şu an okuduğunuz AÖF bölümünden mezun olursanız tekrar AÖF'den istediğiniz bir bölümü okuma şansınız mevcut.

merveg

Özel Üye
peki sınavsız geçiş hakkımız varmı.yani lisansı bitirince direk önlisans bölümlerine kaydolabilirmiyiz

kevin_norton

Yeni Üye
hayır o olmuyor işte.sınavsız İkinci üniversite hakkı sadece örğünü bitiren has.örğünden 2 yıllk veya 4 yıllık bitiren 2. üniversiteyi sınavsız okuyor.

sonuç:sen aöf bitirdiğin için.ösym nin lys sınavına girip puanını tutturmalısın.zaten kolay kazanırsın.aöf nin puanları düşük.sanırım baraş puanı geçsen yetiyor.

merveg

Özel Üye
hayır o olmuyor işte.sınavsız İkinci üniversite hakkı sadece örğünü bitiren has.örğünden 2 yıllk veya 4 yıllık bitiren 2. üniversiteyi sınavsız okuyor.

sonuç:sen aöf bitirdiğin için.ösym nin lys sınavına girip puanını tutturmalısın.zaten kolay kazanırsın.aöf nin puanları düşük.sanırım baraş puanı geçsen yetiyor.
teşekkür ederim arkadaşım.zaten ben orasını sorun ediyorum.yani bi daha lysye girmemek için sordum.puanı sorun etmiyorum da yine de girmesek yani uğraşmasak sınav kısmıyla çok daha iyi olurdu=)

artmedya

Yeni Üye
Bölüm:
İktisat
2009-2010 öğretim yılından itibaren, açıköğretim mezunları sınavsız ikinci üniversite okuyabiliyor. Açıköğretim lisans mezunları istediği kadar hem önlisans hem de lisans programlarına sınavsız kayıt yaptırabilir. Ancak, aynı anda bir örgün öğretim, bir açıköğretim okunabilir ama iki açıköğretim programı aynı anda okunamaz. Sınavsız ikinci üniversite okuyan erkeklerin askerlik tecil hakları yoktur.

Çevrimiçi üyeler

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd