İkinci Üniversite Problemi

dokuz

Yeni Üye
Arkadaşlar ben bir üniversitede okurken ikinci üniversite olarak açık öğretim kamu yönetimine kayıt yaptırmıştım,şimdi ilk üniversitemden örgün öğretimden kaydımı sildirdim.Aceba açık öğretim kaydım ne olur otomatik olarak normale mi döner yoksa benim gidip ikinci öğretim olan durumumu düzeltmem mi gerekiyor?Yardımcı olursanız teşekkürler.Herkese hayırlı ve başarılı bir öğrenim yılı dilerim.

KatreiAsk

Özel Üye
Örgünden kaydının silindiğine dair belgeyi aof bürosuna götürmen gerekiyo.bürodakiler seni üst düzey yöneticilere yönlendirirler. gerekeni yaparlar. benimde başıma geldi bu olay.gidip konuşmuştum aof bürosuyla.benden kaydımın silindiğine dair belge istediler. götürdüm. parayı öderken görücez işe yarayıp yaramadığını.

dokuz

Yeni Üye
Yardımınız için teşekkür ederim peki ben daha tam ilişiğimi kesmedim normal üniversitemle yani diploma,vs herşey normal üniveristemde şuan için böyle devam edebilir miyim?

KatreiAsk

Özel Üye
benim diplomam da halen örgünde ama bana bi belge gönderdiler kaydınız silinmiştir diye. ben o belgeyi götürdüm büroya.yardımcı olduysam ne mutlu bana :) rica ederm.

dokuz

Yeni Üye
Ben de Okulumla Görüştüm Hemen Alıyorum Diplomamı Açıköğretim bürosuna gitmek kaldı geriye:)

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd