ikinci ünivesite mazeretli kayıt

geap

Yeni Üye
Bölüm:
Uluslararası İlişkiler
Merhaba, ikinci üniversite kayıtları 16 Ekim son gün. Ancak ben işyerimden 17 Ekim'de izin alabiliyorum. Mazeretli kayıt yaptırabilir miyim? Veya o matbu dilekçe dışında bir belge götürmem gerekli mi?

Durumu bilen birisi var ise lütfen cevap versin. Şimdi ne yapmalıyım, mazeretli kayıt yaptırabilir miyim?

tremendous

Forum Yöneticisi
Bölüm:
MEZUN
Merhaba, ikinci üniversite kayıtları 16 Ekim son gün. Ancak ben işyerimden 17 Ekim'de izin alabiliyorum. Mazeretli kayıt yaptırabilir miyim? Veya o matbu dilekçe dışında bir belge götürmem gerekli mi?

Durumu bilen birisi var ise lütfen cevap versin. Şimdi ne yapmalıyım, mazeretli kayıt yaptırabilir miyim?
Mazaretli kayıt ile ilgili aof bürosu size yardımcı olacaktır...Bildiğim kadarıyla mazaretinizi belirtmeniz gereken bir yazı isteyecekler...ve kayıt ıcın gereklı diğer evrakları yanınızda bulundurunuz...

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
Mazaretli kayıt

Merhaba ben çalıştığım için belirli saatlerde ve belirli aralıklarda izin alabildim 2 gün üst üste 2 saat izin alabildim ama bu sürede kayıt sırası bana gelmedi ancak 17 sinde tam gün izin aldım bu mazareti nasıl bildireceğiz kabul edilir mi

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
aynı şekilde ben de ayın 19 una kadar biliyordum kayıt tarihlerini malesef 16 sına kadarmış. ne yapmamız gerekiyor nasıl bir dilekçe hazırlamalayız

Ayca_Guler

Forum Yöneticisi
Bölüm:
Türk Dili ve Edebiyatı
Mazeret için aöf bürosunda basit bir dilekçe dolduruyorsunu o kadar. Gidin gönül rahatlığı ile kaydınızı olun.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar