İktisat 1. sınıfta kaldım. 1 sene dondursam

Rootz

Yeni Üye
Arkadaşlar öncelikle kafama takılan bir konu var İktisat 1. sınıfta kaldım ve bu sene tekrar öss ye giricem. Dondurmak için dilekçe yazmama gerek varmı ? 2 yıl üst üste kalanların kaydı siliniyor. Fakat ben 1 sene kalıp 1 sene dondurucam bu durum başına gelen varsa bana ne yapmam gerektiğini anlatabilirse çok rahatlayacağım. 1987 doğumlu 2005 lise mezunuyum. O ara tecil ettirdim askerliğimi bu aöf geçen sene başladım. Teşekkürler...

E

_elmayra_

Misafir
Arkadaşlar öncelikle kafama takılan bir konu var İktisat 1. sınıfta kaldım ve bu sene tekrar öss ye giricem. Dondurmak için dilekçe yazmama gerek varmı ? 2 yıl üst üste kalanların kaydı siliniyor. Fakat ben 1 sene kalıp 1 sene dondurucam bu durum başına gelen varsa bana ne yapmam gerektiğini anlatabilirse çok rahatlayacağım. 1987 doğumlu 2005 lise mezunuyum. O ara tecil ettirdim askerliğimi bu aöf geçen sene başladım. Teşekkürler...
2 sene üst üste kalanların kaydı silinmiyor.eskiden öyleydi ama artık değil.ayrıca dondurmak ıcın bır ıslem yapmana gerek yok.harcını yatırmayıp kaydını yenılemedıgın zaman dondurmus sayılıyorsun.ama 2.sene de kaydını yenılemezsen kaydın sılınıyor.

Rootz

Yeni Üye
İçim rahatladı cevap için teşekkürler. Yani kısaca 1 sene kalıp 1 senede dondurunca bir sorun yok. Seneye devam edicem zaten. Dershaneye başladım. Bugün devam etsemde ikisine birden adapte olamam. Çok teşekkür ederim. :) İçim rahatladı.

pembelife

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar.Benimde bir sorum olacak.Bir arkadaşım açıköğretim 4 yıllık işletme bölümü öğrencisi fakat bu yıl birinci sınıfta 3 ders yüzünden kaldı.Türkçe ve edebiyat öğretmenliği bölümü açılmış sanırım ve o bölüme geçmek istiyor.Bu mümkünmü, mümkünse ne yapması gerekiyor.Yada başka hangi bölüme geçmesi iyi olur? Çünkü işletme bölümünde baya başarısız.Şimdiden teşekkürler..

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar