tüm dersleri bitirenler var ama şu an burda değiller.ders çalışıyorlar süreklia.selam h.g selman
arkadaşlar tüm dersleri bitiren var mı?
diğerleri kötü müydüelmayra hahahahah
bu seferki esğpiri güzeldi bayıldım walla![]()
daha önce işletme 3.sınıftaydım.Şu an iktisat 3.sınıftayım.Ortak dersleri Türk vergi sistemi ve İş ve sosyal güvenlik hukuku.İş ve sosyal güvenlik hukukunu geçmek cidden zor.Çünkü bir sürü gün ay ve rakam var hepsi birbirine karışıyor.bu nedenle bir çok soru kaçırabiliyorsun.Onlara dikkat etmeni önerebilirim..kolay gelsin3. sınıf derslerini vermiş olanlar 3.sınıf dersleriyle ilgili bir değerlendirme yapabilir mi?
hangisi zordur nelere dikkat etmek gereklidir felan diye?
içimize su serptin sağolespiri denetleme komitesi başkanı olmadığına göre bu söylediklerini ciddiye bile almıyorum.
4.sınıfta staj hakkı yok.Tanıdıgın kişiler varsa onların yardımı ile bankada staj yapabilirsin.Bunu illa ki 4.sınıfta yapmana gerek yok 3.sınıfta da olur.
Daha önce bankada staj yapmış biri olarak asla tavsiye etmem.El ayak işlerine baktırırlar ve seni kullanılmış bir mendil gibi fırlatıp atarlar
2 üniversite mezunu bir arkadaşım neredeyse tüm bankaların mülakatlarına girdi ve aylar sonra sadece stantlarda kredi kartı satma işine alındı.Eskiden o işi lise mezunları yapıyordu.Durum oldukça vahim malesef![]()