işletme 3.sınıf dikey geçiş

stilex

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
merhaba arkadaşlar birden çok sorum olacak.

Bilgisayar programlama meslek yüksekokulu bitirdim.Dikey geçişle(sınavsız) 3.sınıf işletmeye kayıt oldum.Araştırmalar yaptım bi türlü bulamadım.Şimdi biz hangi derslerden sorumluyuz.Hazırlık dönemi kalktı 3.sınıfta hazırlık derslerini ekleyip toplam 10 ders alacaksınız dediler ama bize 6 kitap verildi gireceğim sınavda yabancı dil ile 7 tane gösteriliyor.

2.bi sorum olacak kayıt yenileme olayları bizi kapsıyor mu?
sınavlarda sorumlu olacağım üniteleri nereden bulabilirim.toplam kaç sınav oluyoruz ve puanlama nasıl yapılıyor.şimdiden tşk.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
merhaba arkadaşlar birden çok sorum olacak.

Bilgisayar programlama meslek yüksekokulu bitirdim.Dikey geçişle(sınavsız) 3.sınıf işletmeye kayıt oldum.Araştırmalar yaptım bi türlü bulamadım.Şimdi biz hangi derslerden sorumluyuz.Hazırlık dönemi kalktı 3.sınıfta hazırlık derslerini ekleyip toplam 10 ders alacaksınız dediler ama bize 6 kitap verildi gireceğim sınavda yabancı dil ile 7 tane gösteriliyor.

2.bi sorum olacak kayıt yenileme olayları bizi kapsıyor mu?
sınavlarda sorumlu olacağım üniteleri nereden bulabilirim.toplam kaç sınav oluyoruz ve puanlama nasıl yapılıyor.şimdiden tşk.
Hazırlık sınıfı kaldırıldı ve artık 3.sınıfa kayıt olup, 3.sınıf dersleri ile hazırlık derslerini birlikte okuyacaksınız.

Hazırlıktan Gelen Dersler ;
Genel İşletme
Genel Muhasebe
İktisada Giriş
Hukuka Giriş

3.Sınıf Dersleri;
Finansal yönetim
Pazarlama Yönetimi
Maliyet Muhasebesi
Türk Vergi Sistemi
Yönetim Bilgi Sistemi
İş ve Sosyal Güvelik Hukuku
Yabancı Dil

4.sınıfa geebilmek için hazırlı kderslerinin hepsinden, 3.sınıf işletme derslerinin en az 5 tanesinden geçmiş olmanız gerekiyor. Bütün hepsinden geçip sadece hazırlık derslerinin 1 tanesinden bile kalsanız 4.sınıfa geçemezsiniz.

stilex

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
anladım çok teşekkür ederim.

fakat hocam hazırlık dersleriyle ilgili bize kitap felan vermediler onları nerede muhafaza edebilirim.bide hocam

2.bi sorum olacak kayıt yenileme olayları bizi kapsıyor mu

burada ki soruma bakarmısınız :)

stilex

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
birde kayıt bilgilerimde

Yabancı Dil: SORUMLU DEĞİL

yazıyor sanıırm ingilizceden muaf gözüküyorum doğrumudur

openunivercity

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
bana 10 kitap verdiler ama bunlarda yabancı dille ilgili bişey yok yabancı dil sınavına da girecekmiyiz o zaman 11 ders oluyor :S

sessizzlik

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
aöfde sadece atatürk inkilap tarihi,ingilizce,temel bilgi ve teknoloji,türkdili derslerinden muaf olabilirsiniz.Sorunuzun cevabı ise eğer ki örgün eğitimden gelmiş olursanız ve ya açık öğretim ön lisans bölümünde ingilizceyi görmüş iseniz bu 4 dersten şartlar ne olursa olsun muaf sayılırsınız.

stilex

Yeni Üye
Bölüm:
İşletme
peki bu fark derslerin kitapları yok bende onu nereden telafi edeceğim

sessizzlik

Yeni Üye
Bölüm:
MEZUN
fark dersleri kitabını aöf de kayıt oluyorken veriyorlar eğer ki vermediylerse unutulmuş olabilir.gidip isteyin en yakın aöf bürosundan.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar