İşletme acil yardım!!!

crazyxxl

Yeni Üye
Selam ben işletme hazırlık sınıfındayım elektronik bölümünden gecis yaptim benim bi sorum var kesin bilgisi olan arkadaslar yazarsa sevinirim.

Benim askerlik tecili 2009'un ekim ayında bitiyor hazırlık sınıfını gectigimiz zaman 3. sınıfa kayıt tarihleri nezaman baslicak? Gecen sene 22 kasım -24 aralık zamanlarinda olmus ( bu kayıt tarihleri hep aynı zamandami oluyor) eger bu senede bu tarihlerde olursa benim tecil ekimde bittigi icin 1-2 ay kacak duruma düsücem bu durumda ne yapilmasi gerekiyor yada askere gitmemmi gerekecek askerlik subesinden EK-C2 belgesi gerekiyomus kayıt olmak icin tecrübeli arkadaslar yazarsa sevinirim.

тHєy

Yeni Üye
bende aynı durumdaym senınle .. hıc tecıll bıle ettırmedım ..ayrıca kacak olsan bıle yakalanınca okuuguna daır belge gostermn yeter ...... eger benı forumda goremezsen uzun bı zaman , panıklemeye korkmaya baslaa cunku sıra sende olcak :cool::cool::cool:

crazyxxl

Yeni Üye
senin tecildemi ekimde bitiyor, hazirlikmisin sende? kesin bilgisi olan yokmu :confused:

Askerlik Tecil İşlemleri

Dikey geçişle lisans öğrenimine hazırlık programına kayıt yaptıranlar ve ikinci üniversiteden kayıt yaptıran öğrenciler askerlik tecil işlemlerinden yararla-namazlar.

Lisans öğrenimine hazırlık programında okudukları tüm derslerden başarılı olan öğrencilere, askerlik şubelerinden ilişiksiz belgesi getirmek koşuluyla 3. sınıfa kayıt yaptırdıkları tarihten itibaren, askerlik tecil işlemiyle ilgili hizmet verilmeye başlanır.

illegal_86

Yeni Üye
arkadaşım bende senın gıbı aynı dertden yakınıyorum ama eger hazırlık sınıfından ıkı ders yada hepsinden geçtıgınde üst sınıfa kayıt hakkı kazanıyosun ve açık ögretım burosundan geçtiğine dair belge alıp onunla en yakın askerlık şubesine gıdıp tecil ettiriyosun bende bunu acık ögretım burosundan ogrendım ama benım tecıl agustos 30 a kadar yanı fınallerı veremessem askerım o yüzden işi sıkı tut ve derslerını geçmeye bak :D şimdiden başarılar

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,436
Kullanıcılar
90,727
Son üye
krarennDrype