İstanbul Ünivesitesi Coğrafya bölümü

bidunya

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
Merhaba arkadaşlar ben iü coğrafya aöf yi seçmeyi düşünüyorum ama sorularım var.

1-Vizeler internet üzerinden online final ve bütünlemler iü kampüsünde yapılacakmış peki bu internet üzerinden sınavlar nasıl oluyor tam olarak ya olurken evimizdeki net giderse vs. olursa detaylı bilgi veirrmisiniz.
2-Galiba e-kitap yöntmeiyle internetten dersler anlatılacakmış bundan farklı normal kitap veriyorlarmı ve bana önerebileceğiniz yayın varmı yardımcı kaynak olarak coğrafya bölümünün ve internetten ders anlatımlarına nerden ulaşabilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhaba arkadaşlar ben iü coğrafya aöf yi seçmeyi düşünüyorum ama sorularım var.

1-Vizeler internet üzerinden online final ve bütünlemler iü kampüsünde yapılacakmış peki bu internet üzerinden sınavlar nasıl oluyor tam olarak ya olurken evimizdeki net giderse vs. olursa detaylı bilgi veirrmisiniz.
2-Galiba e-kitap yöntmeiyle internetten dersler anlatılacakmış bundan farklı normal kitap veriyorlarmı ve bana önerebileceğiniz yayın varmı yardımcı kaynak olarak coğrafya bölümünün ve internetten ders anlatımlarına nerden ulaşabilirim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
Sınavları bikldiğim kadarı ile randevu ile yapılmakta. tam sınav olurken net giderse ne olur bilemiyorum. İstanbul üniversitesi ile telefonla görüşmek lazım.
Normal kitap vermiyorlar yine bildiğim kadarı ile.

http://auzef.istanbul.edu.tr/ana-sayfa.aspx

Bu linkten bilgi edinebilirsiniz.

bidunya

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437