kafamdaki soru işareti ?

avci41

Yeni Üye
arkadaşlar ben bu sene önlisans tan mezun oldum ve acıköğretime kayıt oldum şimdide hazırlık sınıfı okumaktayım..
merak ettiğim konu bizim bu sene 4 ders var 3. ve 4. sınıflarda kac ders ve hangi dersler olacağını nerden öğrenebilirim ?
arkadaşların baızları 3.sınıfta ve 4.sınıfta 6 ders bazıları 7 ders olcak diyor net bir bilgim yok yardım edermisiniz?
bilen birileri mutlaka vardır burdda şimdiden tşk ediyorum..

UZMANN

Özel Üye
Kesinlikle 6 ders göreceksin, iyi biliyorum...
3. sınıfta ingilizceden
4. sınıfta türk dilinden muaf olacaksın...
Çünkü bu şekilde okuyan arkadaşlarım var, aynen senin durumda olan oradan biliyorum, kimseyi takma arkadaşım, selametle kal...

Hazır-Cevap

Özel Üye
Hemşo :) Ben hazırlık sınıfından 3.sınıfa geçtim.6 ders var diye biliyorum,bazı dersleri önlisansta gördüğümüz için muafız.
Hazırlık sınıfında üniteleri yazarak çalısırsan,yardımcı kitaplardan test çözersen kolaylıkla geçebilirsin.Ben öyle yaptım.Ara sınavlar finallere nazaran biraz daha kolay...;)

kubiss

Yeni Üye
Merhaba ben bu sene öss sınavında gümüşhane üniversitesine yerleştirildim fakat kayıt yaptırmadım acıköğretimde kamu yönetimi 1.sınıfta kayıtlıyım simdi türk dili edebiyatı bölümüne kayıt olmak istiyorum ne yapmam lazım lütfen yardımcı olun kayıtlar başladı nasıl kayıt olacağım (

gge3035

Yeni Üye
dostum sana en yakın aöf bürosundan detaylıca öğren derim sana anca bu bayağı özel bir durum çünkü bu sene girdiğin öss nin puanıyla biryere yerleşmişsin ikinci üniversite hakkından aöf de bir bölüme yerleşe bilirsin kamuyu bırakabilirsin sorun olacağını sanmıyorum ...

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar