kayıt dondurma...

seher

Özel Üye
1.sınıfım eğer sınıfta kalırsam
kaydımı dondurabilirmiyim bu nasıl olacak
sınavlara girmessek sınıfta kalmışmı oluyoruz
ne yapmalıyım

E

_elmayra_

Misafir
1.sınıfım eğer sınıfta kalırsam
kaydımı dondurabilirmiyim bu nasıl olacak
sınavlara girmessek sınıfta kalmışmı oluyoruz
ne yapmalıyım
eğer sınıfta kalırsan kaydını dondurabilirsin.Kayıt dondurmak için birşey yapmana gerek yok.ertesi yıl kayıt yenilemediğin zaman dondurmuş oluyorsun.Süresi maksimum 1 yıl diye biliyorum.Daha sonra kayıt yenilemen gerek yoksa kaydın silinir.
sınavlara girmezsen tabi ki sınıfta kalmış oluyorsun.

seher

Özel Üye
bu kadar çabuk cevap geleceğini beklemiyordum
cevapladığınız için teşekkürederim
:)

E

_elmayra_

Misafir
hizmette sınır tanımıyoruz biz.Sloganımız anında cevap:D

rica ederim ne demek.yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.başarılar..;)

kumrummm

Yeni Üye
merhaba benimde bir sorum var
ben şu anda işletme 1.sınıftayım ve kpss b ye girmek istiyorum lise mezunu gibi yani benim üni okumam sorun olurmu girebilirmiyim bu sınava şimdiden teşekkürler

SOSYALİST55

Yeni Üye
Öncelikle merhabalar benim bi sorum olacaktı ben şuan işletme 2. sınıftayım lisans okuyorum 4 yıllık yani ben bu sene kayıt yenilerken önlisans bölümü olan 2 yıllık halkla ilişkilere geçebilirmiyim öss ye tekrarmı girmem gerek direk geçebilirmiyim geçtiğim zamanda bazı ortak dersler var benim zamanında geçtiğim 1.sınıf dan o derslerdende muhaf olabilirmiyim sorum biraz karmaşık gibi gelebilir ama sizin gibi zeki insanların anlıyacağını düşünüyorum sorumu ayrıntılı net anlaşılır bi şekilde cevaplarsanız sevinirim saygılarımla teşklr

Toprak63

Yeni Üye
Öncelikle merhabalar benim bi sorum olacaktı ben şuan işletme 2. sınıftayım lisans okuyorum 4 yıllık yani ben bu sene kayıt yenilerken önlisans bölümü olan 2 yıllık halkla ilişkilere geçebilirmiyim öss ye tekrarmı girmem gerek direk geçebilirmiyim geçtiğim zamanda bazı ortak dersler var benim zamanında geçtiğim 1.sınıf dan o derslerdende muhaf olabilirmiyim sorum biraz karmaşık gibi gelebilir ama sizin gibi zeki insanların anlıyacağını düşünüyorum sorumu ayrıntılı net anlaşılır bi şekilde cevaplarsanız sevinirim saygılarımla teşklr

öss ye girmen gerekli gidip kayıt yaparken bölüm değiştiremezsin.

SOSYALİST55

Yeni Üye
saruma yanıt lütfen ykarda yazmıştım Toprak DOÇENT sen biliyormusun bu durumları bilgin varsa paylaşırsan sevinirim teşklr saygılar

SOSYALİST55

Yeni Üye
teşkürler yanıtını kısmen aldım peki öss ye girdim yeniden kayıt yaptırdım derslerden muhaf olma gibi bi durumum varmı yokmu yoksa o okuduğum ve geçtiğim işletme bölümündeki derslerle hiçbir alakam kalmıyormu acaba

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Son mesajlar

Forum istatistikleri

Konular
17,438
Kullanıcılar
90,730
Son üye
34kdd