Kayıt ile ilgili sorularım

bidunya

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
Merhaba internet başvurumu yaptım fakat sorularım var

1-Ben çalışmıyorum o yüzden iş telefonu vermedim kayıt şeyinide pc ye indirince tel olarak 90 yazıodu sistemdeki doğrumudur bir sakınca olurmu?
2-İş olarak öğrenci seçtim ve iş ile yerleri boş bıraktım vergi no iş afresi vs. doğrumudur?
3-Aöf bürosu olarak Ankara cebeci verdim illa ordanmı işlemlerimi yapmam gerekiyor yoksa başka yerden de yapılıyormu ve aöf burosunu sonradan değişebiliyormuyuz diyelimki başka şehire tanıştık ve nerden değişiyoruz değişebiliyosak?
4-Benim adım soyadım Ahmet can doğan internetten başvururken AHMET CAN DOĞAN olarak giridm doğrumudur çünkü 3 isimliler 2.ismini kısaltcak diye bişey duymuştum?
5-Teorik kredi nedir kamu yönetiminde ne işe yarar teorik ders varmıdır kamu yönetiminde biz normal krediyemi bakıcaz teorik krediye mi teorik ders nedir?
6-Son olarakta sınava gireceğim ili vs. ne zmn seçicem yoksa verdiğim adres mi internetten başvurudaki öyleyse sonradan değişiyormu ve diyelimki başka şehire tanıştık ve nerden değişiyoruz değişebiliyosak?

Şimdiden teşekkürler.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Merhaba internet başvurumu yaptım fakat sorularım var

1-Ben çalışmıyorum o yüzden iş telefonu vermedim kayıt şeyinide pc ye indirince tel olarak 90 yazıodu sistemdeki doğrumudur bir sakınca olurmu?
2-İş olarak öğrenci seçtim ve iş ile yerleri boş bıraktım vergi no iş afresi vs. doğrumudur?
3-Aöf bürosu olarak Ankara cebeci verdim illa ordanmı işlemlerimi yapmam gerekiyor yoksa başka yerden de yapılıyormu ve aöf burosunu sonradan değişebiliyormuyuz diyelimki başka şehire tanıştık ve nerden değişiyoruz değişebiliyosak?
4-Benim adım soyadım Ahmet can doğan internetten başvururken AHMET CAN DOĞAN olarak giridm doğrumudur çünkü 3 isimliler 2.ismini kısaltcak diye bişey duymuştum?
5-Teorik kredi nedir kamu yönetiminde ne işe yarar teorik ders varmıdır kamu yönetiminde biz normal krediyemi bakıcaz teorik krediye mi teorik ders nedir?
6-Son olarakta sınava gireceğim ili vs. ne zmn seçicem yoksa verdiğim adres mi internetten başvurudaki öyleyse sonradan değişiyormu ve diyelimki başka şehire tanıştık ve nerden değişiyoruz değişebiliyosak?

Şimdiden teşekkürler.
1 - İş Telefonunuz yoksa boş bırakmanız doğrudur.
2 - Eğer bunlar yoksa boş bırakmanız doğrudur.
3 - Hayır tüm aöf bürolarında yapabilirsiniz. Taşındığınız zaman büro, sınav merkezi değişikliği yapabilirsiniz.
4 - Doğrudur. Eğer sitede böyle bir açıklama yoksa kısaltmanıza gerek bulunmamaktadır.
5 - Teorik ders bizde bulunmamaktadır. O yüzden kullanmayacağız. Kamu yönetiminde ders listesinin sonundaki kredi sutunu bizim için geçerlidir.
6 - Kayıt esnasında sınav merkezi gibi bir seçim yapıyorsunuz. Sınavlara o seçtiğiniz sınav bölgesinde gireceksiniz. İlerleyen tarihlerde değiştirebilirsiniz. Ama sınavlara son 50 gün kaladan sonra değiştiremezsiniz.

bidunya

Yeni Üye
Bölüm:
Listede Yok
teşkkürler çok ilgilisiniz peki askerlik e tecilli yaptım ben ön kayıtta doğrumudur ben daha 94 ağustos doğumluyum yanı 18 yasım daha okumasamda herhangıbır askerlık ıslemı gelmedı?

K

Kayıtlı Olmayan

Misafir
buna bi cevap

Arkadaşlar ben hiç bişey anlamadım şimdi4.sınıftan iki dersim var eskiden 50 üstü aldınmı geçiyoduk.4 tane sınav olacak benim kaçalmam gerekiyo anladıgım kadarıyla kredisi yüksek olan derssin geçme notu yükse

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
teşkkürler çok ilgilisiniz peki askerlik e tecilli yaptım ben ön kayıtta doğrumudur ben daha 94 ağustos doğumluyum yanı 18 yasım daha okumasamda herhangıbır askerlık ıslemı gelmedı?
Okul bilgi olarak öğrenci olduğunuzu şubeye bildirir. Askerlik şubeside sizi muayenedne itibaren tecilli sayar.

AOFDESTEK

ADMİN
Yönetici
Admin
Bölüm:
İşletme
Arkadaşlar ben hiç bişey anlamadım şimdi 4.sınıftan iki dersim var eskiden 50 üstü aldınmı geçiyoduk.4 tane sınav olacak benim kaçalmam gerekiyo anladıgım kadarıyla kredisi yüksek olan derssin geçme notu yükse

Eğer bu yıla kadar geçtiğiniz derslerin notları yüksekse, bu kaldığınız derslerden 33 veya daha altı almadığınız sürece ortalama ile geçersiniz.

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

REKLAMLAR

Forum istatistikleri

Konular
17,437
Kullanıcılar
90,729
Son üye
ThomasPar